- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
róland #40522 üzenetére
Van rögzítési lehetőség a lapon. Ha "Half size" msata SSD-t raknál bele (a képen a bal oldali), akkor a furat pontosan az alaplapon lévő anya fölé esne.
Én ezt eljátszottam az Asrock AM1H-ITX lapomnál anno. Szereztem ilyen SSD-t, de nem megy vele. Szerintem kár erőlködnöd. Ha tudná a lap, szerepelne a specifikációban.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
róland #40522 üzenetére
"mSATA and mPCIe Compatibility
Though the shared form factor and physical connector have been beneficial for manufacturers and end users, it creates a lot of room for confusion, too. That’s simply because these two card formats look the same, but aren’t necessarily compatible. While mSATA cards fit in any mPCIe card slot, they only function correctly if that slot is connected to a SATA host controller. This will usually be labeled clearly in system specifications, with compatible slots being labeled as mSATA or mPCIe/mSATA shared. Some systems offer dedicated mSATA slots, though that’s rare. These slots would only work with mSATA cards; mPCIe cards installed in them would not function properly."
ha támogatja az mSATA-t akkor azt szokták jelezni gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest