- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsozso1 #26658 üzenetére
ajánlott a következő:
- i7xxxxS CPU alacsony fogyasztás cirka 60W, nekem K-s van és azt is tudom passzívan hűteni Zalman FX100 coolerral
- passzív VGA ha játékra kell akkor van Powercolor SCS3 270-es ha nem akkor elég bármelyik egyéb gyártótól egy 128 bites passzív VGA pl. 7750 vagy variánsai
- hybrid táp, aminek a ventije nem kapcsol be csak ha elérte a 30%+ terhelést és 60%-ig is csak 16 db
- masszív ház jelentős zaj/vibráció csökkentéssel, ebben jeleskedik a Silverstone cégA fentieket ha követed tutter halk és bitang gyors PCd lesz hosszú évekig, én ezt tettem és imádom semmi pénzért le nem cserélném, mert nagyon eltaláltam a rendszert és a receptjét sem őrzöm 7 lakat alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest