Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- 
			  LOGOUT Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

marcias őstag válasz  dabadab

üzenetére dabadab

üzenetéreHát, sztem a procihűtő még 8k-t is megér, ha tényleg jó  Ha ránézel egy Fusion házra, és a 2db 12-es ventire a proci mellett, sztem nem sok dolga lesz a procin lévő ventinek, ezért még a full passzív proci hűtés is esélyes lenne, csak félő hogy ezek az általában jó nagy bordák nem férnek be a max 10-11 cm magas helyre Ha ránézel egy Fusion házra, és a 2db 12-es ventire a proci mellett, sztem nem sok dolga lesz a procin lévő ventinek, ezért még a full passzív proci hűtés is esélyes lenne, csak félő hogy ezek az általában jó nagy bordák nem férnek be a max 10-11 cm magas helyre 
 Hm.. És egy olyan variáció milyen lene, hogy egy notis HDD-n lenne a rendszer, és lenne mellette egy nagyobb vinyó, ami csak akkor működne, ha mondjuk filmet akarnék nézni vagy ilyesmi, az alap esetben nem hallatszana. Amúgy 2,5-ös vinyót hogyan lehet jól rögzíteni? Kell neki vmi keret, vagy ilyesmi?
 Igazad lehet, a videokártya talán mégsem olyan fontos. Elvileg az alaplaton van egy x1250, vmire talán elég 2d-ben 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hobby rádiós topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Rap, Hip-hop 90'
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha ránézel egy Fusion házra, és a 2db 12-es ventire a proci mellett, sztem nem sok dolga lesz a procin lévő ventinek, ezért még a full passzív proci hűtés is esélyes lenne, csak félő hogy ezek az általában jó nagy bordák nem férnek be a max 10-11 cm magas helyre
 Ha ránézel egy Fusion házra, és a 2db 12-es ventire a proci mellett, sztem nem sok dolga lesz a procin lévő ventinek, ezért még a full passzív proci hűtés is esélyes lenne, csak félő hogy ezek az általában jó nagy bordák nem férnek be a max 10-11 cm magas helyre