- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Ha most jó a hang, csinálj egy System restore point-ot...
A 2 v. több cd-s dologgal nekem is szívásaim voltak. Sorozatként nem sikerült berakni, mert a xbmc keresné a file-okat az évad könyvtáraiban, viszont ugye az nincs mert cd-n van (iso, nrg...). (Egyébként nekem rendes sokrészes szorozatoknál, ahol megvannak a részek külön-külön, elég volt csak 1, 2, 3,... nevű könyvtárakat létrehozni és bele tolni a file-okat; mindent megtalált és évad 1, 2,-nek nevezte el, a filenevekben S01E01 formát alkalmaztam).
Vissza a cd1, cd2... dologra:
Miután a filmek zömét megtalálta az xbmc, csináltam egy-egy könyvtárat a "cd-s" filmeknek, a neve a film angol címe volt. Majd egy méditár exportot, ez létrehozta az nfo-kat minden videófájl mellé. Ezután fogtam egyet és a "title" átírtam az film nevére pl. 'Vizipók #1' és a másik cd-hez tartozó nfo-ban "...#2", a többi felesleges kép, leírás és egyéb infót (besorolás...) töröltem (a leírást port.hu-ról átírtam). így a köv. frissítésnél megtalálja az xbmc és a filmek között ott lesz a "...#1" és "...#2". Jobbat nem tudtam, ezzel én végülis elégedett vagyok.Annyiból nem kóser ez, hogy nem a sorozatoknál lesz, hanem a filmek között...
-
sb
veterán
A több részből álló videóknál be kell kapcsolni a helyi menüben az egyesítést. Szerintem az alapból nincs bekapcsolva.
CD összerakással én nem vacakolnék az biztos. Akkor inkább - ha van ilyenre lehetőség - letölteném egyben.Vagy a fenti módszer...
Sorozatoknál - ahogy fentebb írtam épp - nekem ömlesztve van minden összesvissza.
Pl. a Top Gear könyvtáram úgy néz ki, hogy az egyik Season külön alkönyvtárban van és abban az epizód file-ok. A másim season filejai csak úgy kint Season könyvtár nélkül, a harmadik meg mondjuk szintén season könyvtár nélkül, de epizódonként külön könyvtárban. Nekem minden felismer és helyre rak mégis. Csak annyi kell, hogy a sorozat fő könyvtár neve alapján a TVDB megtalálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest