Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• drdr

senior tag

válasz TCr #16735 üzenetére

Ha most jó a hang, csinálj egy System restore point-ot...

A 2 v. több cd-s dologgal nekem is szívásaim voltak. Sorozatként nem sikerült berakni, mert a xbmc keresné a file-okat az évad könyvtáraiban, viszont ugye az nincs mert cd-n van (iso, nrg...). (Egyébként nekem rendes sokrészes szorozatoknál, ahol megvannak a részek külön-külön, elég volt csak 1, 2, 3,... nevű könyvtárakat létrehozni és bele tolni a file-okat; mindent megtalált és évad 1, 2,-nek nevezte el, a filenevekben S01E01 formát alkalmaztam).

Vissza a cd1, cd2... dologra:
    Miután a filmek zömét megtalálta az xbmc, csináltam egy-egy könyvtárat a "cd-s" filmeknek, a neve a film angol címe volt. Majd egy méditár exportot, ez létrehozta az nfo-kat minden videófájl mellé. Ezután fogtam egyet és a "title" átírtam az film nevére pl. 'Vizipók #1' és a másik cd-hez tartozó nfo-ban "...#2", a többi felesleges kép, leírás és egyéb infót (besorolás...) töröltem (a leírást port.hu-ról átírtam). így a köv. frissítésnél megtalálja az xbmc és a filmek között ott lesz a "...#1" és "...#2". Jobbat nem tudtam, ezzel én végülis elégedett vagyok.

Annyiból nem kóser ez, hogy nem a sorozatoknál lesz, hanem a filmek között...

• sb

veterán

válasz TCr #16735 üzenetére

A több részből álló videóknál be kell kapcsolni a helyi menüben az egyesítést. Szerintem az alapból nincs bekapcsolva.
    CD összerakással én nem vacakolnék az biztos. Akkor inkább - ha van ilyenre lehetőség - letölteném egyben. :) Vagy a fenti módszer...

Sorozatoknál - ahogy fentebb írtam épp - nekem ömlesztve van minden összesvissza.
    Pl. a Top Gear könyvtáram úgy néz ki, hogy az egyik Season külön alkönyvtárban van és abban az epizód file-ok. A másim season filejai csak úgy kint Season könyvtár nélkül, a harmadik meg mondjuk szintén season könyvtár nélkül, de epizódonként külön könyvtárban. Nekem minden felismer és helyre rak mégis. Csak annyi kell, hogy a sorozat fő könyvtár neve alapján a TVDB megtalálja.

Új hozzászólás Aktív témák