Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Igen, a legördülőben a kétcsatornásnál, ezzel nekem sokkal teltebb, dinamikusabb a hang, sztereo, flac és többcsatornás zenékkel is...
A másik pipálósban -én emlékeim szerint- mindent bepipáltam.Remélem segít majd. Egyébként, nem volt alkalmam még a Popcorn hangját megismerni, de nem csodálkoznék, ha végezne bármilyen korrekciót a hangon. PC-n ez nem történik meg (elvileg) ha ki vannak kapcsolva a "javító" beállítások. Így elvileg az eredeti stream megy ki, amit aztán az erősítő dolgoz fel. Szerintem ez a leginkább valósághű (az eredeti streamnek megfelelő) hangzás reprodukálása...
Lehet, ezért érezheted másmilyennek a pc hangját a popcorn után... (talán).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest