Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
rigo88
üzenetére
1. Ahogy sb mondja: körülnézel a BIOS-ban.
2. Ahogy lancerboy mondja: veszel egy vevőt ami kikapcsolt gépet is tud kelteni.
3. Lehúzod a ledet és helyette veszel egy világítós ventit vagy molexre szúrható világítást a házba, avagy csinál(tat)sz egy molex-házled adaptert.sb!
"2. Nekem egyben NAS-ként is funkcionál a HTPC, jó lenne, ha más, mobil eszközön esetleg el lehetne érni, úgy gondolom a DLNA lenne a legegyszerűbb..."
Nem, a legegyszerűbb a "mezei" fájlmegosztás, ahhoz nem kell semmilyen sw. -
sb
veterán
válasz
rigo88
üzenetére
Ha csak a led miatt gond a sleep, nem lehet állítani, hogy mit csináljon ilyen állapotban? Sok biosban állítható...
Más:
1. Használ vki windows alatt XBMC-vel TV tunert? Én most tervezem, de nem tudom mennyire használható a gyakorlatban (ahogy olvastam Mediaportal-lal kellene megoldani).
PVR-el mi a helyzet?
2. XBMC-t mint DLNA szervert? Nekem egyben NAS-ként is funkcionál a HTPC, jó lenne, ha más, mobil eszközön esetleg el lehetne érni, úgy gondolom a DLNA lenne a legegyszerűbb, főleg, ha nem kell hozzá másik sw az XBMC-n kívül.
Esetleg nem tudom a kettő mennyire kombinálható, tehát a TV szerver képe is mehet DLNA-n (amíg mondjuk a HTPC-n más megy)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szemüveges topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Apple Watch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest