Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
Tomix24 #12778 üzenetére
Leírnád nekem hogy ebben a házban milyen cpu hűtő van mert így ránézésre valami artic lehet de nem tudom eldönteni, én meg azt akarok most venni de a big shuriken 2-ön meg a közutin kívül alig találok olyat ami 7 cm-en belül van de cserébe jobb mint a gyári. (i3 2100T)
annyit hozzátennék a Pen Driveos témához hogy szerintem nem érdemes 2 gigánál megállni mivel, ha csak egy kicsit is érdekelnek az új skinek ne adj isten még az svn változatok is fent vannak akkor hihetetlen gyorsan megugrik a tárhely, nálam most igaz win 7 alatt 5,1 giga az addons mappám a thumbnails meg 600 mega ami alig tartalmaz filmeket talán ha 100 van meg 6 sorozat... amúgy ezt nem szeretem az xbmc-ben, nálam minden film meg sorozat tartalmazza a fanartot, borítót, clearartot, landscapet, logo, extrafanartot, de így is átmásolja a képeket a thumbnailos mappába és onnan olvassa be, így két helyen is foglalja a helyet minden. Próbáltam egyszer a fórumon erre valami megoldást keresni de a szar angolom miatt meg aki olvasta az se igazán értette a problémámat így feladtam.... szerintem lényegtelen az cache mappa főleg úgy hogy hiába csinálsz tisztítást nem frissül a kép amit lecseréltél, minden képnél elsőre jól kell csinálni mert rohadt macera ha valami változik... mondjuk így hogy a mappák tartalmaznak mindent 1-2 perc újra scrappelni mindent és nem órákig tart a port.hu-val....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest