Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
=Mentor= #953 üzenetére
Nem az elkényelmesedés a lényeg. Hanem az, hogy a terméket több webshop is forgalmazta, és kimondottan az emag által vállalt szállítási határidő miatt választottam őket. Azt írták a rendelésem 13-án megérkezik. Ez volt az egyetlen indok, amiért tőlük vásároltam. Ha nem tudja tartani a vállalt határidőt, akkor ne adjon meg ilyen rövid határidőt, ha viszont napra megadja, érkezzen meg a megadott napon, akkor ne kamuzzon, valósítsa meg. És mivel nem egy napot csúszott, hanem 3 napot, így még azt se lehet mondani hogy véletlenül valami félre ment. Egyszerűen már rég meg kellett volna érkeznie, amikor még át se adták a szállítást végző cégnek.
-
dethroner
veterán
12.09-én rendeltem emag saját terméket, előre fizettem. 13-ra ígérték a kiszállítást, 14-én rájuk írtam, akkor este kaptam egy emailt, hogy hamarosan átadják a futárnak és várható kiszállítás 15-e. Ha akkor nem is, de ma végre kiszállították. Mondjuk ez volt a végső határidő, ha ma nem jött volna meg, visszamondom.
-
dethroner
veterán
válasz
Csápájev #928 üzenetére
Évek óta mindig igyekeztem tartózkodni az emagtól, és az előre kifizetett rendeléstől. Most mégis annyira csábító volt a rövid határidő, hogy beleestem a csapdába. Ráadásul még fizettem is a szállításért. Letojnám, ha nem fizettem volna ki, akkor csak visszamondom és keres máshol, de így már
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
12.09-én webshopból vásároltam egy fülhallgatót, ki is fizettem, mert ajándéknak szántam, és a megajándékozni kívánt személyt adtam meg címzettnek. Az oldal szerint a termék forgalmazója és szállítója az emag. 12.13-ra igérték a kiszállítást, ezért is innen vettem, mert mindenképp azt szerettem volna, ha még a hét elején odaér. Persze nem vitték ki 13-án, és ahogy nézem az emag szállítási információit, ma se fogják, hiszen a státus megrekedt a sikeres fizetés résznél. Még akkor át se adták a futárnak, gondolom. Tegnap késő délután és ma reggel is több mint 10 perceket vártam az ügyfélszolgálat telefonját hallgatva, de persze embert nem kapcsoltak. Kb ezt beszívtam, megadtak egy kamu dátumot és majd egyszer, ki tudja mikor megérkezik a csomag?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bluetooth hangszórók
- Elite: Dangerous
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest