Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még nem végeztem, csúsztam egy félévet.

Azért 3 tárgynál kicsit több a különbség a B és C között. A programozás tárgyak szinte teljesen külön futnak a két szakirányon. B-n azt hiszem két félévig van programozás módszertan, ahol kemény absztrakt algoritmusokat és specifikációt tanulsz, ez C-n belefér egy féléves Programozás tárgyba, tehát a progelméleti rész ott karcsúbb. Ezután B-n olyan tárgyak vannak, hogy Eseményvezérelt alkalmazások fejlesztése, Objektum elvű alkalmazások fejlesztése, Osztott rendszerek specifikációja és implementációja, Funkcionális programozás stb. llyen tárgyak nincsenek C-n. Az lehet, hogy a leadott anyagban van átfedés, de nyilván nem lehet ugyan az, mert akkor mért kéne külön tárgy ezekhez?
Mellesleg a matek tárgyak között is van eltérés: C-n nincs Nummód 2 EA, Dimaton és Valszámon pedig karcsúbb az anyag.
B-n valóban van ADA, bocsi
Én azt gondolom, hogy azért tanítanak ennyi programozási módszert meg nyelvet B-n, hogy tudd ezeket egymáshoz viszonyítani és láss egy magasabb, absztrakt szintet ezek felett. C-n meg tényleg megtanítanak Java-ban szoftvert implementálni, az tuti.
Én C szakirányon vagyok, a prog tárgyakat már végigcsináltam, csak a matekkal szívok még. 
Abban egyet értünk, hogy az A nagyon különbözik, oda csak akkor menj, ha matematikusnak készülnél és szeretnéd ezt a tudást informatikai gyakorlati alkalmazásokban használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én azt gondolom, hogy azért tanítanak ennyi programozási módszert meg nyelvet B-n, hogy tudd ezeket egymáshoz viszonyítani és láss egy magasabb, absztrakt szintet ezek felett. C-n meg tényleg megtanítanak Java-ban szoftvert implementálni, az tuti.
Én C szakirányon vagyok, a prog tárgyakat már végigcsináltam, csak a matekkal szívok még.