- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Én már le se fekszem.
Nem szép dolog, de ősszel rászoktam nagyon a hajnali 4 órás elalvásra. Persze amikor 8-ra kéne bemenni ea-ra, nem tudok felkelni, mert úgy lenyomom alvajárva a mobilt és az órát is, hogy nem is emlékszem, hogy csörögtek.
Aztán próbáltam visszaszokni, de nem ment. Ha előbb feküdtem le, már sehogy sem tudtam elaludni. Általában másfél óra forgolódás után feladtam. Ezért kitaláltam, hogyha visszafelé nem megy, akkor majd előre irányba újra a régi rendszert kapom vissza, tehát mindig később fekszem le, hogy újra jó legyen.
Szóval most is azért vagyok ébren tegnap óta, mert újabban délelőtt fekszem le és délután ébredek fel. Ezt odáig fogom csinálni, hogy megint este fekszem le és reggel kelek. De ezt úgy kéne, hogy este 10-kor csicsika és wow, 8 óra alvás és tudok 6-kor kelni.
Mint a rendes iskolás gyerek.Egyébként arra gondoltam, át tudnám szoktatni a szervezetem arra, hogy egy nap nem 24, hanem 48 óra. Kíváncsi lennék, mennyi ideig bírnám, bár ki tudja ...
Új hozzászólás Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest