- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nem nagyon
-
Kobe
veterán
dc n találtam egy embert aki elkezte digizni a minimaxos részeket, kb 200 MB, az első 8 van meg neki, sztem folytatja, de dc n van több is
-
ody42
senior tag
doc-cal felvettem egy kapcsolatot, azt mondta keressem meg dc-n, elvileg az 1. és a 3. rész tuti meglesz tőle,de lehet, hogy több is. viszont hétfő előtt erre már nem érek rá, de a jövő héten tuti meglesz, aztán akkor lesz ftp is.
-
ody42
senior tag
ez engem is érdekelne, akár vissza is osztom ftp-n utána a többieknek...
-
Judyt
tag
Az az igazság hogy kb. 6 évesen láttam utoljára,''kicsit'' rége volt már.
Két részt????
Ami nekünk megvan az egy egész nagy mese kb.80 perces. -
Dilikutya
félisten
Felterjesztem Godlike-nak
De rég láttam ezt a mesét... -
pumpedli
csendes tag
Régi szinkron ;)

hű de belassúlt a fórum
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
Lehet, hogy a popocici miatt.
Kíváncsi vagyok milyen lesz. Ha esetleg vki bedigizi pls tegyen ide egy linket. -
pumpedli
csendes tag
Nem még nem vetítik. A minimax fórumán utánaolvastam és 03.14.-től 19.35kor fogják vetíteni naponta.
újraszinkrontól picit félek (ld. Nils Holgerson
) -
Cathfaern
nagyúr
Az első link is működik nálad, ugyanis az nem 404-es hiba, hanem 403-as. Ez utóbbi pedig azt jelenti, hogy kívülről nem lehet linkelni a fájlra. Na de ezért van az, hogy a ''403'' alatti szövegben van egy link az ''ide'' szóban elbújtatva, ha arra rákattintasz, már jön is lefele

-
ody42
senior tag
nekem ez kimaradt, én az elsüllyedt világot is nagyon fiatalon láttam, talán ez a legrégebbi tv-s emlékem
(de legalábbis a legmélyebb)
na megyek aludni, ftp-t hagyom nektek éjszakára, jó töltögetést.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Mivel játszod le? Illewtve mivel nem?

-
PeliScan
addikt
Hogy fullon-e, arra már sajnos nem emléxem, de biztos nem okéztam le mindent, válogattam, de lehet h csak a kiterjesztések miatt, nem emléxem. Azt hiszem az 5.91PRO van fent.
-
Ekváádor
őstag
Letöltöttem azt ment

Már 5 perce a főcímdal megy!
Fent van az Xvid és a Divx.A többire nem emléxem -
ody42
senior tag
na, nálam nincs fenn codec pack, csak a DIVX5.1 meg egy Xvid codec, szóval a kettő közül valamelyik. A codec packok néha amúgy is összerosálják a rendszert...Próbáld Virtualdubbal, az ki szokta írni rendesen, hogy mi a baj...
-
ody42
senior tag
Div 5.1 kell asszem hozzá
-
ody42
senior tag
nem tudom, szerintem valami kodek para lehet nálad is.Nálam kép van, de hang nincs
Ha esetleg vki rájön, milyen kodek kell hozzá, dobja már be ide is az infót! -
ody42
senior tag
nincs hozzá hang kodeked, sajna nekem sincs, nem tudom milyen kell hozzá. (de kép az van nálam)
-
ody42
senior tag
sajna ennyi az összes, de ha lesz még, megosztom azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De rég láttam ezt a mesét...

Kíváncsi vagyok milyen lesz. Ha esetleg vki bedigizi pls tegyen ide egy linket.
újraszinkrontól picit félek (ld. Nils Holgerson
)