- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
-
LOGOUT
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Egy kedves ismerősnek, aki felhívta a figyelmemet a DT880 avx-es hirdetésére, ezt írtam (persze szubjektív vélemény):
A hangja viszont jó. Szerintem kb. a DT990-hez hasonló, egy picit szárazabb, jobban fókuszált, picit kevesebb részlettel (kevésbé is veszik el bennük), nagyon jó közepekkel, elég konkrét, de nem túlzásba vitt basszustartománnyal. A magasa nem bántó.
DT990 alatt a nekem is meglévő vintage változatot értem persze. A Te bass mod-os, modern DT880-adnál, amit volt alkalmam hallgatni
, szerintem picit melegebb a hangja, a Tied még egy fokkal szárazabb előadásmóddal rendelkezik a vintage változatnál.
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Engem is érdekel a találkozó!
(remélem tudok jönni)
Ha valakit érdekel, el tudom hozni a fejesemet (AKG Q701) és a DAC-omat (Audio-GD NFB5)
-
Tim82
félisten
válasz
BigBlackDog #4590 üzenetére
Egy dolog miatt szentségeltem, amikor megkaptam tegnap este: valamelyik előző tulaj konkrétan beragasztotta a foszló-málló párnákat a DT880-ba. Szerencsére le tudtam szedni-takarítani. Írtam az avx-es eladónak, ő azt mondja, hogy nem tudott róla (ő sem elsó tulaj).
Egyébként a hangja jó, meg az állapota is rendben van a korához képest. A külső fémrács részen lehetne egy picit egyengetni (itt-ott nem vészesen, de horpadt), valamint kell neki egy új belső nemez fejpánt. No meg párnák - átmenetileg a DT770-em levetett, szakadozó bőrpárnái vannak rajta, de valószínűleg kap modern DT770 velúrpárnákat.
Most már van vintage DT770-DT880-DT990-em, tegnap este egy kicsit a DT990-nel hasonlítgattam kisDAC-kártyás, LM6172 OPA-s Presenter 2-ről. A DT880 picit kevésbé veszik el a részletekben, valamint megfogottabb basszustartománya van, de nehéz lenne a kettő közül "győztest" hirdetni.
Hétvégén majd meghallgatom a többi DAC/erősítő opciókkal is (Hivox Lupus S, Steinberg UR12 + Digidesign 882).
-
Tim82
félisten
válasz
BigBlackDog #4587 üzenetére
De az, teljesen "véletlenül".
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #4587 üzenetére
És mért nem tartottatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Subaru topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest