Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• orientcx

őstag

válasz gigafun #10417 üzenetére

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat, jól esik
    Amúgy ismét sikerült egy jó nagy baromságot kérdeznem(mármint hogy miből lehetett tudni)
    -

-

Mostanában sorozatban csodálkozom rá olyan dolgokra, amiket egy kezdő játékos kb az első négy percben sajátít el. Természetesen akkora hülye azért még én sem vagyok, hogy ne tudnám, hogy a rank ott van a jobb panelen, de néhány dolog néha kimegy a buksimból - pl ha mondjuk egy SSS-nél belekötsz 3 kondába, és ennek a cannonokkal nyomatékot is akarsz adni, akkor nem árt, ha igénybe veszed a hardpoint deployed feliratú gombot, vagy ha mondjuk kereskedésre adod a fejed két terminál között, akkor ne csak eltervezd, hogy milyen áruval fogod ezt megtenni, hanem a tankolás után célszerű az árut meg is venni, és föl is pakolni, mert az üres kör nem hoz hasznot. És még hosszan sorolhatnám a napokban elkövetett ehhez hasonló produkcióimat. :U :U :U
    Apropó, konda meg kereskedés. Úgy gondoltam, hogy mostanában kiharcolgattam magam, itt az ideje kicsit a kereskedői rankot felturbózni. Így hát fájó szívvel leparkoltam az én drága ragadozómmal(nem csonkítottam meg, mindent rajta hagytam, és ha jön egy ígéretes CG, már ugrunk is), és kicsomagoltam a kondát. Azt hittem, most jön az unalom. Nos, ezt egészen addig gondoltam így, amíg először meg nem próbáltam kidokkolni a terminálból. Hát ez egy rémálom. Még hogy én Elite, ha ezek látták volna, hogy mit művelek a kondában fa kezeimmel, még egy háromkerekű bicikliről is leparancsoltak volna. Mit mondjak, elég szűk az a kijárat. Jó, mondjuk a joy a javítás óta picit hajlamos elmozdulni a 0 ponttól, ami eddig nem volt zavaró, de itt elég, ha egy picit bólint, és már fel is hangzik a shield szimfónia. Állítottam a dead zónán, és jobb lett, de a feladat így sem könnyű. Abba bele sem merek gondolni, milyen lehet egy T9, de én ezzel is stresszelek minden felszállásnál.
    Most így hirtelen ezt pakoltam fel a gépre.
    -

-

Új hozzászólás Aktív témák