Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Én nem tudok erről a teljesítményvesztésről és annyi ideig nem volt feltelepítve a Bazzite, hogy össze tudjam hasonlítani a játékok futását CachyOS-el (illetve miután váltottam, belaktam és működött minden, semmi kedvem nem volt visszamenni próbálgatni és összeshasonlítani a kettőt), úgyhogy sajnos erről érdemben nem tudok nyilatkozni.

Két dolog miatt váltottam Bazziteról:
    1: amikor olyan dolgokat telepítettem, amik nagyon belenyúltak a rendszerbe, tehát nem egy sima Firefox vagy VLC, akkor azoknak a telepítése és utána a frissítésük zavaróan sok ideig tartottak. De ez nem csak a Bazzitenál van így, hanem az összes immutable disztrónál, szóval ez nem a Bazzite hibája.
    2: már nem emlékszek melyik játék, de volt olyan amit elindítottam de nagyon szaggatott, pedig akkoriban körülnézve az interneten mindenkinél simán ment, aki linuxot használt.

Mivel a CachyOS Arch alapú és nem immutable, ezért a rendszerbe belenyúló appok/csomagok telepítése is másodpercek alatt megvan és a korábban szaggatott játék is úgy futott, ahogy annak kell, ezért maradtam.

Új hozzászólás Aktív témák