Hirdetés

Aktív témák

• Penguin95

senior tag

Nem hittem volna, hogy valaha is itt fogok kikötni, de egyszer mindent ki kell próbálni. Oké, majdnem mindent... :)

Kezdésképp talán illene kicsit mesélnem magamról.
    A (nick)nevem ДарСтав, azaz DarStav. Ez egy mozaikszó, aminek nincs értelme se magyarul, se oroszul, szimplán fogtam kedvenc énekesem kereszt és vezetékneveit, majd kombináltam őket. Ebből lett az X vegyszer, és így születtek meg a Pindúr pandúrok... Ja, az egy másik sztori. :D Szóval így lett ez a nevem. Korábban Szatyor95 néven voltam ismert, de mint az már kiderült, ezt magam mögött hagytam. Ennek több oka is volt, az első néhány poéngyáros, akik úgy gondolták, hogy jó móka ebből gúnyt űzni. A második pedig, hogy ezt egy olyan embertől(?) kaptam, aki azóta enyhén szólva nem a szívem csücske. De erről majd talán máskor...

Egyéb iránt 21. évemet kezdtem meg idén az életben, szóval egy igazi vénség vagyok. :)) Informatikát tanulok, immár 5. éve. Elvileg idén kerül sor arra a bizonyos érettségire, gyakorlatilag szerintem erre térjünk vissza pár év múlva. :D (Ez kicsit poénkodás is, de ha azt nézem, hogy az osztályban én vagyok túl a legtöbb -egyébként sikeres- pótvizsgán, hát... van benne némi igazság is.) Egyéb iránt diszkalkuliás vagyok, ami annyit tesz, hogy számolási nehézségekkel küzdök. Sajnos ez nem az a bizonyos "cseszek tanulni, majd kamuzok a vizsgálaton" szindróma, és nem is velem született dolog, hanem egy közlekedési baleset maradványa, ami még általános iskolás koromban történt.

Személyiségem tekintetében olyan vagyok, mint egy szinuszgörbe. Ilyen is vagyok, meg olyan is. Többnyire mindig úgy jellemeznek, hogy egy csendes, nagyszívű ember vagyok, akire bármikor lehet számítani. Van viszont a másik oldal, aki egy utolsó bunkó szemétládának tart. Mindkét tábornak igaza van. Ugyanis alapjáraton igyekszem kedvesnek lenni másokkal, jó viszonyt ápolni velük, és próbálok nekik segíteni, ha arról van szó. De ha valaki ezzel visszaél, akkor nagyon könnyen ráfázhat. Nem is kicsit. Viszont aki idáig eljut, annak már (valóban) jár a Szakállas bácsi-díj, mivel elég nehéz ennyire kihozni a sodromból. Eddig összesen 3 darab embernek sikerült ezt elérnie ismerőseim közül. Mondjuk nem is hiányzik több, mivel épp elég sérelem maradt bennem utánuk is. Ennek ellenére, vagy talán épp emiatt újabban egyre inkább az élet élvezetét próbálom szem előtt tartani. Nem idegesítem fel magam szinte semmin, kerülöm a bajt, és minden apró dolognak igyekszem örülni. Lehet ezért szoktak hülyének nézni, mikor a buszon reggel nézem a napfelkeltét, és vigyorgok mint a tejbetök? :D

Kedvenc időtöltésem a szerelgetés. Bármit raknak elém, 10 perc múlva már darabokban van. Ez mondhatni velem született adottságom. Erre talán a legjobb példa anyai nagyanyám esete. Úgy 2-3 éves lehettem, mikor is egyszer az ágyán ültem, és nem volt ott senki velem. Természetesen megtaláltam az üvegszálas lámpát, és kicsit alakítottam rajta. Mondjuk egész jól sikerült, mivel nagyanyám csak akkor vette észre, mikor befeküdt az ágyba, és össze-vissza szurkálta Őt az apróra tördelt üvegszál. Nem sérült meg, és semmi baja nem lett, ellenben a szüleim úgy 2 hónapig nem vittek ki az eset után, mert az én testi épségemet még a TEK se tudta volna garantálni. Nem voltam jó gyerek, na. :)) Egyéb iránt még mániám a zene, azon belül is leginkább a metál egyes alműfajai, mint a Nu-Metal, vagy a klasszikus Heavy Metal. De szeretem a Rockot, és sok más műfajt is. Bár előadók terén válogatós vagyok.

És ha már szülőket említettem az előbb. Én is azon fiatalok körébe tartozom sajnos, akiket az egyik szüléje otthagyott. Az én esetemben apám lépett le, mikor 10 éves voltam. Ebbe nem mennék bele, viszont még annyit, hogy papíron van egy féltestvérem, de ha bárki kérdezi Tőlem, egyke vagyok...

A jövőre nézve sok tervem van, többek között megtanulni elektromos gitáron játszani, le szeretném tenni a kellő jogosítványokat, és később mint buszvezető szeretnék tevékenykedni, ha a reális céljaimat nézem. Kevésbé reális álmaim közül egyet osztanék csak meg, mégpedig azt, hogy szeretnék kiköltözni Oroszországba. Persze ahhoz meg is kéne tanulni oroszul. :)

Még talán annyit tudnék így egybesűríteni magamról, hogy nincs káros szenvedélyem -hacsak a fulladozva röhögés nem tartozik ide-, elítélem a szükségtelen erőszakot, és bár sokan homofóbnak, fasisztának, és rasszistának tartanak, egyik csoportba sem tartozom.

Azt hiszem kezdésnek ennyi elég is lesz. Hogy milyen rendszerességgel, és miről fogok ide írni, azt még nem tudom. Azért havonta 1 bejegyzést igyekszem összerittyenteni, hátha valakit érdekelnek a sületlenségeim.

Aktív témák