Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦

A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.

Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
őstag
válasz
2ofthem
üzenetére
Olcsó húsnak híg a leve
, a töltőn ne spórolj , egyszer fektetsz bele és hosszú évekig kiszolgál , nekem előtte Nitecore töltöm volt vagy öt évig de alul töltött és nekem akkor még kellett a kakaó
, és vettem liitokala lii 600 S töltőket ( kettőt ) , sokan nem szeretik mert azt mondják , hogy túl töltenek , de nem
hanem tele töltik az aksikat ( rengeteget utánna mértem és nincs túltöltés , de a 4,2 V az megvan ) -
WestBam
Topikgazda
válasz
2ofthem
üzenetére
Ezt eddig nem láttam, de most elolvastam. Azért van 1-2 érdekes vélemény, egy része user error vagy általános probléma (pl. több vastag akku nem fér el benne egymás mellett), de az, hogy pl. az AAA akkut is 1A-el tölti, és hogy a hőmérő fals értékeket mutat az elég kizáró okok, én hanyagolnám a helyedben.
Ha csak 1-2 lámpád van és azoknak az akkuit töltenéd akkor egy teljesen basic töltő is jó lehet, de ha "normális" lámpáid vannak amiknek jó a beépített töltője plusz védett akkut használsz bennük akkor maradhatsz belső töltésnél is, max picit hamarabb kell majd akkut cserélned.
Ha munkához használod napi szinten a lámpáid és gyakorta töltöd akkor érdemes külső töltöt venned, vagy ha más akkukat is töltesz vele, nem csak a lámpáid akkujait.Egyébként ebben az árban vannak már jó XTAR és Nitecore töltők is, nekem is van több mint 2 éve egy UMS2-es töltőm, tökéletesen kezeli a lítium-ion és NiMH akkukat is, ha kell tud gyorstöltést is, a töltőáram az állítható rajta 100mA lépésekben ha jól emlékszem, plusz automatikusan 500mA-el tölti a kisebb akkukat. A Dragon VP4L Plust nem említem, mert az más kategória árban, de az olcsóbb, kijelző nélküli modellektől sem kell félni. Fontos, hogy töltőből normálisat, vagy semmilyet ahogy Bedvóder is írta, mivel ha gagyi és túltlöti a lítium-ion akkut könnyen lehet tűzeset is belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, a töltőn ne spórolj , egyszer fektetsz bele és hosszú évekig kiszolgál , nekem előtte Nitecore töltöm volt vagy öt évig de alul töltött és nekem akkor még kellett a kakaó
, és vettem liitokala lii 600 S töltőket ( kettőt ) , sokan nem szeretik mert azt mondják , hogy túl töltenek , de nem
hanem tele töltik az aksikat ( rengeteget utánna mértem és nincs túltöltés , de a 4,2 V az megvan )
WestBam