Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz zoli03 #13126 üzenetére
A véleményemet már leírtam, homlokegyenest ellenkezik a Tiéddel. Szerintem egyáltalán nincs igazad. Hogy egy terméklapon hetet-havat össze lehessen hordani, nem lehet sem szabályos, sem zsákbamacskának minősülő. (Az 1800 lumenről tudtam, hogy kamu. Ténylegesen 800, de bizony az is a vásárló félrevezetése.)
Kíváncsi vagyok, mások hogyan látják. Ha szabályokra is tudtok hivatkozni, annak külön örülnék.
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
válasz zoli03 #13126 üzenetére
Esettől és az ebay-től elvonatkoztatva:
Ha egy eladó tízféle terméket jelenít meg, akkor annyifélét is árul. Az eladónak rendelkeznie kell a hirdetett termékekkel, valamennyivel! Ha nem írja oda, hogy ő választja ki tetszése szerint, melyiket is küldi, akkor szerintem egyértelmű, hogy azt a vásárlónak kéne kiválasztania. -
veterán
válasz zoli03 #13290 üzenetére
1A-es töltés állítottam be, 2.5 órán át töltöttem, ami azt jelenti hogy veszteséggel együtt kb 2.5Ah ment bele. Szóval így ebből tippeltem hogy olyan 2,3Ah-s lehet az akksi.
Nyilván így nem lehet pontosan meghatározni hogy hány mAh-s lehet az akksi, de azért nagyjából viszonyítani lehet. IMAX töltő lenne az ideális, hogy megnézzem mennyit tud kisütni belőle, de azért nem veszek olyat, így marad a tippelés.
iPhone 13 Pro Max
-
-
tjano8
csendes tag
válasz zoli03 #13392 üzenetére
Bocs, azt nem figyeltem, csak belinkeltem egyet a listából amit az 501B-re dobott...
De elvileg ez már egy 2 mod-os xm-l t6 (előzőt már sajnos nem tudtam szerkeszteni, javítani)Amúgy nem szoktam fasttechről vásárolni, én eBayen vettem eddig az összes lámpám...
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
válasz zoli03 #13441 üzenetére
A kérésem már előtte 3-szor is megküldtem neki, szóval ismerte.
Ha úgy lett volna, ahogyan írod, közli, hogy a foncsor típusa bizonytalan.
A negatívtól szerintem is félt, de ha ez boltban történik, ott pedig a fogyasztóvédőktől féltek volna.
Mondom, azt sem tudta, mi az, hogy foncsor. Ezek a gombostűtől az űrhajóig minden árulnak.
Ha egy bölcsődei dajkát felvennének műszaki boltos eladónak, vajon hogyan állna helyt?![ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
válasz zoli03 #13701 üzenetére
Köszönöm! Mindenképpen megfontolom. A most meglévő vacakok tartaléknak jók, de 4 rendes akksi mindenképp kinéz. Gondolom a 2600mAh az közel a valós max. kapacitás ezen az árszinten. Szerintem ami nekem van, azok olyan 1000 körüliek...(600 ft-os glitter...izé meg kettő kék akármilyen...)
A Sanyo bejövős...
Láttam 3400 körüli panát. Panasonic NCR18650B Az 15-16 dolcsiért nem olyan jó? A tesztek alapján nem fake a ráírt érték...
Vagy miért nem tanácsos a legnagyobb kapacitásút megvenni? Azok nem lehetnek védettek?[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz zoli03 #13710 üzenetére
Kösz! Az utolsó mondat a lényeg. Evvel nem voltam teljesen tisztában. A normálisan működő legnagyobb kapacitású akkut szeretném megrendelni. A 3400 már elég combosnak tűnik a mostaniakhoz képest. Szerintem a Pana lesz a nyerő... Úgy látom, hogy a leadható energia függ a felvett áramtó. Tehát a pana görbéjét a 3A-es terheléssel vettem figyelembe. Meg az is lényegesnek tűnik, hogy meddig mehet le a feszülteség...
Kipróbáltam ételfotózáshoz a lámpákat. Nagyon profi lett a végeredmény. Mostmár berendezek egy ételfotós sarkot. A lényeg, hogy mindig pontosan ugyanúgy legyen levéve a dolog. Sokat számít, hogy nincs függés a termeszetes világítástól.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
DrDante666
tag
válasz zoli03 #13744 üzenetére
Akkor lehet teszek még a C8 mellé egy ilyen S2-t, aztán majd utólag, élőben eldöntöm melyik kell nekem. Ha az S2 nyer, a C8-at továbbadom, ha a C8, akkor meg az S2 jó lesz ajándéknak a családban. (Csak nehogy ne tudjak akkor sem választani és mindkettővel saját magam lepjem meg. )
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz zoli03 #13834 üzenetére
Igen, azt én is néztem utólag, meg úgy minden termékénél ezt csinálja....kis kedves, de a korában említett 5000 lumenes lámpa, 25-30 USD között simán megkapható. Nem lenne jobb vétel ez, mint amit M_o_g_y_i linkelt? Ehhez is jár töltő, akksi stb.
[ Szerkesztve ]
-
DrDante666
tag
válasz zoli03 #13825 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek, ugyanis én is ezzel a driverrel rendeltem az S2-t és a C8-at is, mivel korábbról mások is ezt említették itt. Így utólag belegondolva a S2-t lehet okosabb dolog lett volna egy kisebbel. Biciklin én egyébként sem biztos, hogy maxon használnám a szembejövők miatt, szóval nálam lehet nem is lesz melegedési probléma, és szükség esetére mégis ott lesz a nagy fokozat, szóval lehet mégiscsak jól választottam.
A C8-nak jobb a "hűtése" egyébként? Mindegy, annyira nem is lényeg, ezt a pár nap majdcsak kibírom valahogy, és kiderül.
A bontott akkuimmal lehet nem is lesz rá gondom. Legfeljebb majd meglépek egy driver cserét, ha úgy látom, bár télen még jó is, ha kicsit meleg, csak ilyen hőségben nem nyerő.M_o_g_y_i: Remélem hozzám is hasonló gyorsasággal jön a postás. Nekem az S2-t 3-án adták fel, néhány napja már az országba elküldöttnek látom, a C8-at pedig 5-én postázták, arra viszont a tracking azóta is not found, de remélem az is rendben utazik.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz zoli03 #13857 üzenetére
Ezt írják:
3. Shipping Method
Generally, items will be shipped via HK or Singapore post 1-3 business working days after full payment is received, and will reach to most of the countries in 2~4 weeks.Ok, h generally, de azért ha ez mégsem teljeseül, akkor a minimum, h dobnak egy mailt, h sorry, nem fog menni...
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz zoli03 #14334 üzenetére
Pedig egy igazán prémium cucc, lítiumot nagyon jól, Ni-MH akkut pedig jól tölti.
A Ni-MH sem megy tőle tönkre vagy ilyesmi, csak nem pont a -dV szerinti a töltési algoritmus, de a kívánt szintre felnyomja a cellákat.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
d4d
tag
válasz zoli03 #14358 üzenetére
Még ha annyi lenne, de az i4-nél 4db akku esetén csak 375mA a töltőáram (2-nél 2*750mA), HKJ tesztjében 11 órán keresztül tökölt a 3100as akksikkal! Ennyit biztos nem tudnék várni.. Nekem a lényeg az XP4-nél, egyszer a kisebb töltőáram (250mA) a kisebb akksikhoz (10440, 16340, 14500) és persze a 4*1000mA. Plusz az USB kimenet is hasznos, igaz 1A-s, nem 2.1A mint a WP2s-nél és csak egy darab li-ion akkuról működik. Egyébként a leghosszabb akksik is kényelmesen elférnek benne.
-
Zola007
veterán
válasz zoli03 #14396 üzenetére
alufólián én is vigyorogtam.
kíváncsi vagyok mikor kezdik el a vámosok kibontogatni a csomagjainkat,mert bezavar a scannernekMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz zoli03 #14472 üzenetére
Nekem volt régen egy P7 es bringa lámpám amit bringával együtt lenyúltak.. az volt a legjobb lámpám eddig. Utána vettem még egyet, de az nem világított olyan erősen, lehet gyengébb volt a driver. Most van egy T6 os leddel szerelt, de ennek olyan spot fénye volt, hogy kellett rá wide lencse. Viszont nincs olyan erős fénye mint a P7 esnek volt. Valamint tuningolnék egy 5 darab T6 al szerelt lámpát.. ha ideérne a DX ről a csomag.. de addig használom a cree ledeset. Viszont meg akarják venni ketten is.. és akkor ha a másik modding alatt áll, kell vennem egy lámpát amit használok.. és gondolkodtam hogy veszek egy Z7 -el szereltet pótnak.. azért érdekelt hogy megéri-e a P7 es helyett Z7 est venni..
Na így kerek a sztori. Katasztrófa nálam ez a lámpa téma..[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz zoli03 #14476 üzenetére
Gyenge, 3300 lumen iszonyat nagy átb*szás.. 1200 lumen van a használatijába írva. Erős, a 808E -t alázza, de kíváncsi vagyok mit lehet belőle kihozni. Volt hogy ezzel meg a 808E vel mentem egyszerre.. na úgy már láttam mindent 6 amperes driverrel elvileg 2000 lumen körül kell szólnia..
Nem hiszem hogy túl melegedne, majd kiderül, mostani driverral menetszélben egyáltalán nem melegszik, max langyos. Csak gagyi a belseje.. külön külön vannak T6 osok.. vékony pici alu lemezen..[ Szerkesztve ]
-
kinaicuccok
csendes tag
-
AsusBoy
senior tag
válasz zoli03 #14611 üzenetére
Nagyon max 5ezret költök rá , szállítással együtt .
Igazándiból édesapámnak szeretnék egy erős lámpát ami jó messzire elvisz .
(szokott kint bóklászni a sötétben ,a telkén és oda kellene )5ezerből kilehet hozni egy jó elemlámpát + töltőt ?
Amint írtam van itthon egy elemtöltőm amiben AA és AAA foglalat van .
-
Zola007
veterán
válasz zoli03 #14616 üzenetére
ha a táv kell, akkor meg ultrafire sh98, kizoomolva elég durca fénye van t6-al is
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz zoli03 #14621 üzenetére
szerintem telekre ilyen szinte hót felesleges belemenni, hogy most az egyik 10-20%-al erősebb.
én eladtam a C8-amat, mert túl erős volt, beltérben kisütötte a szememet a visszavert fény, kültérben megint nem volt jó, mert vakít mindenkit, még ha periferialisan is néz bele, vagy oldalról látszik a lámpa
pedig csak 1 ledes u2most az sh98-at használom bringára is
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek