Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz sovány malac #280 üzenetére

Tényleg, a create artifactot hogy imádtam! (Több, mint egy éve nem MoMoztam, szóval igen jókor jött ez a játék.) Mondjuk azzal is erősen lehetett "csalni" MoMban... volt egy build, amivel sokkal olcsóbban (kevesebb manáért) csináltad meg a tárgyakat, mint amennyibe be tudtad váltani... ez volt a legerősebb kombó, amit összehoztam, folyton ezt használtam.

Van annyi tárgy, hogy talán sosem látjuk mindet... még 100 óra után is bőven találok újat. A steam autopatch-csel szerintem, beállítástól függően, de hogy szól, az biztos. További infó a sztím topikban, én nem használom. (Stardock van itt.)

Visszatérbva a játékra: csak tudnám, hogy miért egyszerre kolbászolnak be mindkét szomszédps dungeonbe ezek a jómadarak itt!!! Hirtelen olyan strong meg deadly egységek néztek be a városhatáron, hogy összefosta magát kicsi, nagy. Legalább egy várost lezúznak, de inkább kettő lesz belőle:(!

Ezzel az új patch-el valahogy jóval nyugodtabbak a mobok a campekben... 1.00-van sznte esélytelen volt elmenni mellettük, most meg igen gyakran sikerül. Mondjuk ennek ellenére nemigen merek kockáztatni, ironman rulez:D.

Új hozzászólás Aktív témák