Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• niof

veterán

válasz anubis6 #630 üzenetére

Nincs tervben, hogy üzletszerűen űzzem ezt az ipart, de persze soha ne mondd, hogy soha!
    A fejhallgatóval nincs gond, egy Sennheiser HD25-1 II-t használok, már régóta megvan, azt használtam a hordozható lejátszómhoz. Gonolkodtam egy Pio fülesen is (HDJ-X7), hogy vennem kéne, de aztán elvetettem, a Sennheiser kb. tökéletes, és szeretem is. Annyit csináltam vele, hogy mivel szemeztem anno az Amperior változattal, ezért vettem hozzá a műanyag ház helyett fémet (alumínium), illetve vadiúj japán Yaxi B párnákat. Jobban szigetel, és kényelmesebb is.
    Ilyen volt:

Ilyen lett:

A hangfalak, amiket használok hozzá JBL LSR305-ös monitorok, első szériások. Belépő szint a monitorok közt, de azért nem alsópolcos. Teljesen jó hangja van, csak az arányokat kellett megtalálnom, hogy mennyire szóljon a fejes, és mennyire a monitor. Szerintem innen már inkább csak gyakorlás kérdése. Pont a minap hallgattam egy mixet (Fautzi) és kiszúrtam, hogy nála is szétcsúszott a két szám, de szépen ráigazított. Szóval, igazából nem egy olyan nagy probléma ez, csak meg kell tanulni meghallani, és korrigálni, szépen, finoman. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés