Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Findzs #11373 üzenetére
ahogy zoli03 mondja, csak a felületkezelés más
van Rothenberger néven is egyébként, néha az olcsóbb, nézegetni kell.és igen, a 180-ast 40-ig lehet nyitni, de dolgozni nagyjából 22-24-ig jó vele, csatolok egy képet miért:
ennyire kinyitva már kényelmetlen ráfogni, és erőkarod se igazán lesz. oda meg kell venni a 250-eset
a 250-es egyébként JÓVAL nagyobb, mint a 180-as, érzésre többel, mint amennyivel a 180-as nagyobb a 150-esnél (amúgy nem, mert centire kiadja, de érted )
általában az arzenál a legolcsóbb forrás [link]“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
zoli03
őstag
válasz Findzs #11373 üzenetére
Szerintem csak a felületkezelés. Írják, hogy az egyik krómozott, a másik foszfátozott. Gyakorlatban a foszfátozott sem szokott rozsdásodni.
Nekem a 250 mm-es van. Nagyobb anyákat nem ezzel szoktam meghúzni, oda kényelmesebb az állítható villáskulcs, aminél nagyobb az erőkar. De a végéig betekerni ezzel sokkal kényelmesebb, csak a végén váltok szerszámot. Szóval hiába nyílik ki x milliméterig, ott már nem biztos, hogy kényelemes vele dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Ford topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...