Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mi lehet az oka. Nekem is nyitott. Annyi biztos hozzám soha nem jött be invader. Én nem hívtam senkit soha. Viszont ha jelet teszek le, akkor behívnak. Dlc be még nem próbáltam, ott nincs meg a tudásom még a bossokhoz
meg nem is értem még végig hogy lássam hol a legnehezebb általában ott kérnek segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg nem is értem még végig hogy lássam hol a legnehezebb általában ott kérnek segítséget.