Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
-
RoyalFlush
őstag
válasz Str8 sk8r #32756 üzenetére
Átméreteztem. Feltöltöttem mindkét képet (az eredetit és a kisebbet) ide.
A nagy kép lett a kis kép linkje.
[L:http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/10313842015.jpg]
[IMG:http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/10313842015_k.jpg][/IMG][/L]Eredmény:
Ha nem akarsz bíbelődni az átméretezzésel, ezt írd át:
[url=http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/10313842015.jpg]
[img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/10313842015.jpg[/img][/url]erre:
[L:http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/10313842015.jpg]
[img:http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/10313842015.jpg][/img][/L]Eredmény:
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Str8 sk8r
őstag
válasz RoyalFlush #32757 üzenetére
...amúgy itt mennyi ideig maradnak fent a képek?
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
RoyalFlush
őstag
válasz Str8 sk8r #32758 üzenetére
Passz. Pontosan nem tudom. Ezt február 6-án töltöttem fel.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
buherka
addikt
Szép napot mindenkinek.
Süt a nap és meleg van...irány a strand .Én meg megyek vissza 5-re dolgozni
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pohár
félisten
Ahoyyy!!! Én is lagziból jöttem, Velencén voltunk, és a 4 órás utazást végigaludtam...
Nah Kavics sikerült felhívni a srácot??HibibliHibibliHibibliHibibliHibibliHibibliHibibliHibibliHibibliHibibli
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Str8 sk8r
őstag
...srácok...szerintetek honnan tudnék szerezni S478-as P4EE-t?
-
-
pohár
félisten
válasz kavicssli #32764 üzenetére
hülye oksa, amúgy ha írsz neki privit, megkérdezed hogy felhívhatod-e
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz kavicssli #32766 üzenetére
De én nem hívom fel, mert rossz a headsetem
Hívd fel Te
Amúgy most vizsgaidőszak van vagy mi, szal lehet nem tud hozni, csak kicsit később, már ha tud DFI lapotGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Str8 sk8r
őstag
...van itt valaki?
-
pohár
félisten
Én is itt vagyok, csak közben CS-zek
-
pohár
félisten
válasz Str8 sk8r #32776 üzenetére
Hát nem nagyon szoktam neten TV-zni, meg képet se feltölteni átméretezve, a procira meg keress itt rá PH-n
-
pohár
félisten
válasz Str8 sk8r #32778 üzenetére
Azt sajna nem szoktam feltolteni nagyon, de kavicsnak igaza van, YouTube
-
kavicssli
addikt
válasz Str8 sk8r #32781 üzenetére
akkor http://videa.hu/cimlap de google segít ilyenekben
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Str8 sk8r
őstag
válasz kavicssli #32783 üzenetére
...igen köszi...a F1 mikor kezd?a gugliba megtaláltam az rtlklubot...ott meg tom nézni majd ugyi?és őőőőőőő...mit is akartam még ja igen...
...a google nem a barátom...egyszerübb itt megkérdeznem,és ti pedig a több éves tapasztalatok alapján megadjátok a kérdéseimre a legmegfelelöbb választ...mert mi ilyen kedves kultúrközösség vagyunk...
-
pohár
félisten
Áhh este vissza Kecskmet...
-
Str8 sk8r
őstag
...hát ezt benéztem...a forma1 már kettőkór elkezdődött...az RTL-nek nincs is vebtv-je...amit én néztem csak egy internetes reklámlink volt...volt egy "forma 1 élőben"felirat,én ráklikk-reklám indul-én meg bambul...na ezért utálom a guglit használni...mert 1XŰ-N huje vagyok hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Ismét szép napot...már a melóból
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
tomyoy
senior tag
üdv brigád megjött az alkesz banda
Tiszaugon voltunk! és és ha egy 10edét elmesélném is rosszul lennétek a röhögéstől
képek akit érdekel
nyiknyiknyiknyik
-
Str8 sk8r
őstag
-
*HaYha*
aktív tag
Üdv all Assasin's Creed-et telepitek
A gépem végre a saját szobámban :D
-
buherka
addikt
válasz Str8 sk8r #32790 üzenetére
Jól beválasztottál...ritka az ilyen, mint a fehér holló
Arról nem is beszélve, hogy melegszik is, mint az állat...kész kazán egy ilyen proci
Minek neked ilyen?...csak nem AGP-s konfigot bővítesz?Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
<NewL>
addikt
sziasztok
most jöttem haza debrecenből,kuttya fáradt vagyokdebrecen közeliek,debreceniek(kavics) a gas-ba elég jó kis leárazások vannak,érdemes benézni
egy fain farmer meg egy hosszufelsőt 13K-ba vettemThere's an app for that
-
kavicssli
addikt
válasz <NewL> #32794 üzenetére
Cső all!
Ruhával televagyok mint az atom! De szólhattál volna a GASba és a RETROba is törsvásárló kártyám van!Mellesleg most sok pénz megy a gépre el!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
<NewL>
addikt
válasz kavicssli #32796 üzenetére
na bazz
legközelebb kölcsönadhatnád a gassost a retrot utálom
de mondom 13at megér egy nadrág meg egy felső,főleg ha azt nézem h 32 volt a nadrág eredeti ára
ezért nem veszünk gas-t amig akció nincs
pedig én is kezdtem már gyüjteni a számlákat de valahogy anyám mindig kidobta,lomnak éreztecsoki buher csoki kavics
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
polaar
tag
Jó estét mindenkinek!
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #32798 üzenetére
Eltaláltad!
Haver hívott hogy 10 perce tőlünk balhé van! Futottam mint őrült!Te a kezem is tuti eltört akkorát adtam a srácnak! Szerdán azért elmegyek a kórházba... meg a foga is felsértette a kézfejem!
Viszont kaptam én is 1et bordára! Nem birok nevetni annyira fáj Velem 1ütt már túlerőbe voltunk... De mondani sem kell hogy cigókkal balhéztunk! +1 polóm bánja az egészet!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest