Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Senki9876
tag
válasz *HaYha* #33754 üzenetére
na akkor privibe elküldhetnéd a címet.
Tudod mindíg akkor veszem rá magam hogy megvegyem a cod4 et, mikor nincs rá zsé. Amikor van, sose gondolok rá hogy megvegyem.
ez nem azt jelenti hogy nemszokok eredeti játékot venni. Van itt olyan aki nyomja/nyomta a LOTRO -t?"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
*HaYha*
aktív tag
válasz Senki9876 #33752 üzenetére
Olvastam a blogodat! Szar lehet a tündés story! Szerelmes vagy még? nekem is volt ien, 3* szakítottunk, és az utolsó óta szakítás óta 1,5 év telt el, és együtt vagyunk
(#33757) pohár: Mert valaki így akarta Fogalmam sincs De a mentő nagy durva volt
[ Szerkesztve ]
A gépem végre a saját szobámban :D
-
pohár
félisten
-
Senki9876
tag
Pedig az 512kb/s es csomag a tuti, ezzel még élvezet a netezés. Várod hogy jöjön le a netröl amit épp húzol (az a stress/adrenalin hogy már lejöhetne végre ). Nekem az irodámba 20/20Mb/s ipari vonalam van, és meg kell hogy mongyam nem élvezetes. 1 dvdnyi anyagot keveseb mint 1 ora alatt lejön. Hol itt az élvezet .
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
-
pohár
félisten
-
Senki9876
tag
válasz *HaYha* #33758 üzenetére
Hát még mindig szar, de próbálok nem gondolni rá. Úgy mondottan hanyagoljuk egymás társaságát, de azért heti 1x írunk egymásnak (mégis hogy mi történt a másikkal). Majd elválik hogy mi lesz. Benne van a pakliba hogy még egyszer összejövünk, de az biztos nem most lesz.
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
pohár
félisten
válasz Senki9876 #33763 üzenetére
Uh tényleg én is olvastam!! Azt hittem régebben olvastam, nem elsején
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Blaze71
őstag
Szép napot Éccakások!
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
pohár
félisten
válasz *HaYha* #33766 üzenetére
Húú az szar
Blaze-nek igaza van, készülj be sok kajával és löttyel[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Senki9876
tag
válasz *HaYha* #33766 üzenetére
Hát a hölgyike 18 éves, és lehethogy ez okozta az alap problémát, amit azóta sem tudom hogy mi volt. De attól még nagy megfogott valami benne. Ő volt eddig a legfiatalab csajom, de mégis érettebb volt mint az előző barátnőim összesen.
HaYha: Jó filmezést!
[ Szerkesztve ]
-
Blaze71
őstag
Hali Pohár, Dr. Én, Senki, Newl!
Dr. Én!
Igen, jó film. Jó hangosan kell nézni, mert akkor be lehet szarni tőle. Aki szereti az ilyen filmeket, annak ajánlom az Elit alakulat mind a 10 részét.
[ Szerkesztve ]
-
Kavicsusz
tag
Sziasztok én is megyek. Nézem a forma 1-et sziasztok
Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php
-
pohár
félisten
válasz <NewL> #33776 üzenetére
Nem hagyjuk abba-t akartál mondani?
Kijavítok midenkit, tanuljatok meg helyesen írnGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Blaze71
őstag
Én gyűjtöm a filmeket, így megvan mind, amit említettetek.
-
pohár
félisten
Death_Revan mikor költözöl a koliba??
-
Senki9876
tag
válasz Blaze71 #33780 üzenetére
2TB filmem és sorozatom van , és folyamatosan bővítem a gyüjteményem.
Nem láttam még az összes meglevő filmet és soroatot, de el kelle kezdenem valamikor gyüjteni öregkoromra, amikor lesz egy csomó időm[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
Na én is lépek Forma 1-t nézni
További szép jó délutánt mindenkienkWOT: kissio
-
Senki9876
tag
válasz Blaze71 #33789 üzenetére
Na igen, de eljön még az az idő mire lessz nekem is annyi. Kell még pár hddt vásárolnom aztán folytatódhat a gyüjtögetés.
Na én is mentem F1 et nézni: [Online közvetítés]"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
pohár
félisten
De kihalt lett a topic, látszik hogy F-1 van
-
Senki9876
tag
"Cél: Sebastian Vettel megnyerte az Olasz GP-t egy Toro Rosso-ferrarival. Kovalainen, Kibica, Alonso, Heidfeld, Massa, Hamilton, Webber a további sorrend." by index.hu
Jó volt a futam!
pohár: csak volt
Én itt voltam, csak nem volt kedvem magammal írogatni.
[ Szerkesztve ]
-
Senki9876
tag
Ezt most privatizáltam a győri topicbol : [link]
-
*HaYha*
aktív tag
Újra itt vagyok én is! Nem néztem meg a Ryan-t, épp hogy lejárt az első lemez kezdődőtt az F1!
A gépem végre a saját szobámban :D
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest