Hirdetés
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Buherka merre van?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
buherka
addikt
Szólított valaki?
Jó estét minden fórumtársnak és barátomnak
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
na nézegettem az elektro worldben moncsikat!
Samsung SyncMaster 2032BW 60.990
Samsung SM 206BW 59.990
ACERX203W 48.990
Samsung SM 920NW 46.990"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #12254 üzenetére
Szerintem neked elég lesz a 19"-os is.
Jók a samu moncsik....állat szép képük van.
Mondjuk én nem bírom a Natív felbontást rajtuk, mert kifolyik a szemem olyan picik lesznek a betűk.
1024-et használokOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
kavicssli:
Olvastam a monitoros történetet amit írtál.
Micsioda kis gyökerek vannak itt
1000,. Ft -al kér többet mert te dolgozol?
Ráhúznám a szaros monitorját a fejére, az tuti. Fujjj!!!Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #12259 üzenetére
ja utánna meg persze tudod adom 6000ért csak vidd el! Mondom bammeg! Nem elég hogy az APEHnek is fizessek vissza 35k-t nincs elszámolva a 11 nap táppénzem fél fizetést kaptam erre meg lehúznának! Ezért felkaptam a fizet és holnap veszek egy moncsit!
na lépek mert müszakátadás vigyázzatok magatokra tesók!Sziasztok"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #12258 üzenetére
Ha én játszom akkor használom a natív 1280-as felbontást.
Szerintem ez vígan elég játékhoz.
Amúgy ez: [link] a moncsim van itthon.
Nagyon szeretem...szép éles képe van.
Nekem nem jönnek be ezek a Wide moncsikOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #12260 üzenetére
Én ha jól tudom kapok vissza 8K-t az Apeh-tól remélem.
Eddig még megúsztam a visszafizetéseket.
Amúgy jól teszed, hogy veszel egy új moncsit.. egyszer kell megvenni és onnantól kezdve nem lesz vele gondod.
Használt moncsit én sem komálomJó műszak átadást
-
szandisas
őstag
Sziasztok, én leléptem
aláírás
-
veterán
Estet az uraknak!
Fu de rohattul bekajaltam.. -
veterán
válasz buherka #12272 üzenetére
jaja.. ahejett, hogy otthon cirogatnam asszonykat..
Mizu?
Eladtam ma a lapomat. Nincs otthon gepem pentekig Kicsit szolidabb lesz a konfig, mint amit 2 hete mondtam Rajottem, hogy semmi ertelme.
DFI LanpartyUT P35
meg egy E8400
egy GTS-em meg megvan, azt megtartom egyenlore, illetve akarok helyette egy G92-es GTS-t! -
buherka
addikt
válasz Pulsar #12273 üzenetére
Én cirógathatnám asszonyt, de alszik...volt ma tornázni és már 10-kor aludt.
Ilyenkor nekem szabadfoglalkozásLátom kapizsgálod már hogy tök felesleges 100ezreket gépre költeni.
Amit leírtál alkatrészeket még 2 évig vígan ki fog szolgálni, mondjuk a vidi-kari az nembiztiOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
veterán
válasz buherka #12276 üzenetére
Ha okosan csinaljuk akkor nem
majdnem... ez a DK nekem meg UT-m lesz. a Dk asszem a kisteso, az UT a csucs
hat eleg siralmas... mondjuk jobban belegondolva, meg nem jott a 8xxx-es szeria elotte is mindig ilyen kis valtozasok voltak, aztan most nagzon "hozzaszoktunk" a nagylepteku valtozashoz!
-
lakisoft
veterán
srácok jó eszmecserét ... én léptem!!! Holnap ugyan itt!
- Árad -
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #12293 üzenetére
De szar neked
Igen a DK az a fekete deszka narancs slotok-al. Amúgy a DK... Dark-ot jelent vagyis sötét verzió, a lap szine miatt. Ez semmi butítást nem takar.
Egy teljes értékű DFI tuning lap.
Ha el tudnám most sózni at Abit-ot, biztos vennék egy ilyent.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #12295 üzenetére
Nem csak Nforce fan vagyok hanem DFI is.
Volt 3 DFI lapom is. DFI AD 77 PRO, DFI NF2 Ultra, DFI NF4 Ultra SLI DR. Ú de szerettem őket. Mondjuk ezek AMD-s deszkák voltak
Ha lenne DFI-ben Ilyen Nforce-os lap akkor tuti, hogy azt vennék. Sajnos nagyon abbahagyta az Nforce chippes deszkák gyártását a DFI
Intel Proci alá nem nagyon karmolják már az Nforce-otOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
veterán
válasz buherka #12296 üzenetére
szep kis lap lenne.. plane ezzel a 790i-s chipszettel
Te nyertel.. nekem cska ket dfi-m volt egy 975-os, meg egy ilyen UT-m. Mindkettot nagyon szerettem.Kicsit azert sajnaltam az nforce-os lapomat ma mikor elvittek. Egesz a szivemhez nott.. jo siok mindent atelt az a lap nalam a cirka 1 honap aklatt, es meg mindig tokeletesen ment
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #12297 üzenetére
Látom megy a flémelés máshol is
Szóval akkor nem döglött meg a lap? Még szerencse
Amúgy van a DFI-nek is 680-as deszkája: [link] csak úgy elb@szta a NB hűtést meg a fet hűtést, hogy tuning coolert szinte lehetetlen rárakni. Beleütközik mind a két oldalt.Nekem a DFI AD 77 Pro deszkám még meg van a hugom gépében. Semmi baja.
Egy 1.7-es AMD megy benne 2.4-en alapfeszen.
Már akkor nagyon tudtak a kis gecik, pedig ez még VIA KT400A chipsetes deszka volt[ Szerkesztve ]
-
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #12299 üzenetére
Csak hülyültem, mert láttam, hogy máshol flémelsz nekem meg baxol válaszolni
Nagyon disznó tuningal rendelkeznek ezek a DFI deszkák, csak olyan horror áron adják őket, hogy az már pofátlanság határát súrolja.
Talán ez a DK-s verzió még belefér meg a Blood Iron és kész.
A többi rohadt drága szerintemOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest