Hirdetés
Aktív témák
-
-
kavicssli
addikt
Nagyon beteg a kicsike vinyóm már kalapálni kell hogy beinduljon...
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #11051 üzenetére
Ez nem magyar film tesó
Ez az a patkányos animációs kis film...ahol főzni tanítja a patkány, a szakács gyereket.
Most volt nem rég a moziba.
Ez az: [link]Hozzáteszem nagyon karmolom a magyar filmeket...Kenvencem az ARGO
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
veterán
estét az uraknak...
-
buherka
addikt
szasztok Urak...
poffsoft: lehet a kettőt is együtt
Amúgy boldog nyuszis ünnepet mindenkinek
-
Dr.Én
veterán
Hali mindenkinek
Kellemes húsvétott mindenkinekWOT: kissio
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #11057 üzenetére
Ne is mondd! visszasírom nem gyengén!
Most egy laza vinyóvétel...táp vétel és még akkor nem is lesz moncsim hanem tesómékét használom Kezd elegem lenni! A VGA sokat eszik szar a hűtése szar! Szétkell vágni a házikóm alját hogy rakjak alá 1 ventit amielszállítja a meleg.. erről beszélek... [link] [link]Kicsi mAtxes házat vettem erre szopás ezerrel! Lehet házat is kell vennem :S
Adjatok 1 laptopot
Az egész gépben áll a levegő! még a tápon sincs alul venti az még nem si lenne gond de hogy a proci hűtő sem zavar 1 kislevegőt a VGA-ra
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Winner_hun
titán
-
kavicssli
addikt
válasz Winner_hun #11067 üzenetére
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
válasz Pulsar #11071 üzenetére
Sapphire 2900Pro
Azt is utánna vágtam hoyg nem kellett volna vennem mAtxes lapot mert ez a abtár 2db PCI foglalatot is kitakar ja itt 1 másik kép! [link] Holnap beszélek faterral hogy flexxel vágjuk ki az alját! rakok ház alá 4 kereket vagy téglát és tök jó lesz...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
kavicssli
addikt
kész feladom! Az előbb COD4 közben kifagyott a gép a vinya miatt most meg irja hogy a statisztikám Resetelve! valaki megtud dobni egy mentéssel
KVSP@mailbox.hu
[ Szerkesztve ]
-
-
Dr.Én
veterán
Ezen oldalon van hozzá egy 100/-os mentés az remélem segít gamecopyn
WOT: kissio
-
buherka
addikt
Megjött a váltásom
Otthonról válaszolok mindenkinek
-
kavicssli
addikt
Még nem jött meg de várom addig ezt böngészem COD 4
Pulsar: Nagyon elkapott az ideg hogy meghiredtem a gépet vagy notira cserélek..."Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Dr.Én
veterán
Én is remélem hogy elöbb meglesz
-
Dr.Én
veterán
válasz kavicssli #11093 üzenetére
Már probálom küldeni, de probálom küldeni de egy folytában azt irja hogy Please Wait
(Annyi tippet tudok segiten hogy lehívod a konzolt és bsirod hogy seta thereisacow "1337" ez után enter majd megint konzol és a mapname kell beirni, itt kiirrjha a pálya nevét én ez után irrd be a Spdevmap szóköz és a pályanév és enter)Sajnos nem akarja elküldeni, sajnálom
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest