Hirdetés
Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
-
buherka
addikt
Na fekszem szunyálni, mert délután nekem is dolgom van.
Jók legyetekOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
Hát figyu.... ha gond van, akkor jó ha van mihez nyúlni.
Ez a kis szar meg tömeget is tud oszlatni akár még a Kossuth téren isMindig a kocsiban tartom a sebváltónál, ha látom, hogy nem fogok bírni a kliensel ezzel telepumpálom a pofáját és kész.
Eddig küzúton 2-szer használtam, de amúgy nagyon sokszor mert a börtönben is melóztam és ott adni kellett a zsiványoknak néha egy kis "hegyi levegőt", hogy észhez térjenek.
Van egy másik amit bringázáskor is magammal szoktam hordani, mert kutyák ellen is nagyon bevállt.
Lefújom az orrát a fülesnek és már a köv. pillanatban a földet túrja mint egy malac .Persze csak akkor használom, ha le akar szedni a bringáról .
Állatkínzás nem az én asztalomNa most már tényleg megyek alvadni, mert neked is megyek megkérdezni a tuneros dolgot.
Jók legyetek
Ja... és igen Bp.
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
cső mindenkinek
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
sziasztok help kellene!
TC be összeillesztettem 1 játékot és a kiterjesztése .out lett!
ezt mivel csináljam meg?"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
buherka
addikt
Szasztok
-
Vistaboy
veterán
Asszem nekem semmi szükségem légzsákra.
Szépjónapot!
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Dr.Én
veterán
Hali Mindenkinek
Vagyok egy picit
Meghoztam a másik kölyök kutyát, majd képet holnap rakok rola fel.
Ja és már összeveszett a másikkal elég rendesenWOT: kissio
-
dokar
addikt
este voltam tekerni, lenyomtam kb 10 km-t. úgy volt, hogy asszony is jön, de megint letett róla. annyit mozog, mint egy hibernált csiga.
extra - SEXRay
-
buherka
addikt
10km az valóban nem sok, de ha te nem sokat tekersz kezdésnek jó.
Majd szép fokozatosan emelt a távot, de ne napról napra. Ha nem sajnálod a pízt egy km órára akkor átlagot is méthetsz és ez alapján nézheted hogy javítottál a múltkori eredményen.
Néha rendezhetsz magadnak sprinteket. Kb 3-4km országúton, de ing -gatya, mindent bele. Segíti az izomzatot, hogy ne savasodjon gyorsan így tovább fogod bírni hosszú távon is.Én olyan 60-70km-t szoktam menni országúton, terepen egy 20-30-at. Valamikor megyünk terepen is 60-70-et, de akkor többen nyonjuk
-
tomyoy
senior tag
válasz buherka #12785 üzenetére
Estét!
uh mikor bátyámmal nyáron minden nap mentünk tekerni, napi 38-40Km-ert, hétfőtől-szombatig, vasárnap pihi, ebből 20Km aszfalt, 20km homokos-föld(gát)...ez már 3 éve volt azóta volt, ugrálós filing, trial filing, kis street, aztán 3.0 (gumi) mindenhonnan leugratunk filng...hehe most slick gumi van fent és csak bicajozgatunk filing
jutubén megnéztem az összes tereskovás videót, no comment, de áááá durva és tán Szolnoki.
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
szandisas
őstag
sziasztok! megvan a személygépjármű vezetői engedélyem! csak nem tudom miért nem tudok örülni neki...egész nap ilyen a fejem:
aláírás
-
tomyoy
senior tag
válasz szandisas #12787 üzenetére
hali!én ma voltam csináltatni!én se nagyon örülök neki mert az oktató, vizsga után elkezdte mondani : na akkor számoljuk össze a pluszórákat...mondom mivan? 9 óra plussz akkor az 9*3k =27k , a héten rendezzük már le kedves barátom......
kicsit kivoltam, főleg azután, hogy 0 Ft az egyenlegemma este borozgatunk az asszonykával
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #12786 üzenetére
Most nekem is slick gumi van a cangámon, mert országúton tekerek.
Terepet már annyira nem kamálom, de azért néha átrakom az 1.9-es CC gumikat aztán irány a Börzsöny...Nagyhideghegy, Csóványos
Fenn a túristaházban meg megiszunk egy forralt bort...hmmm de finom is azOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
Szép álmokat Uraim és további jó fórumozást...bebujtam asszonyka mellé az ányikóba
-
KMan
őstag
Vagyok
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
veterán
Reggelt az uraknak!
-
tomyoy
senior tag
hej mi ez a pangás?
nyiknyiknyiknyik
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest