Hirdetés
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
100k cakkom pakk! az nem semmi! csak kutyusod/kutyusotok van? más hobbi álat? Nekem még van 2 házipatkány törpenyúl,botsáskák,cica,hörcsög,akvárium ééééés madárpók!
MOD: utánnanéztem ennek a Rhodesian ridgebacketnek ..pfff nagyon szép!testes,karakteres. (nem szeretnék találkozni vele este) kutya
Mondjuk nekem titokban ez a kedvencem... [link]
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Flow
senior tag
válasz kavicssli #12851 üzenetére
Ez is szép dög! Igen, lehet 40-50 ért is venni... diszpláziásat. A nulladik elképzelés volt... de nagyon beteges, ízületei hamar elkopnak+bélcsavarodást kaphat. Tök gáz, hogy azt kell nézni egy nagyszerű állatnál, milyen betegségei lehetnek...
Eztán jött a rhodi, majd dobermann, és most kikötöttünk ennél a kutyusnál. Ez is valami fajtiszta lehet, mert anyja apja egyformák voltak, azt mondta a nő, hogy kanári szigeteki cane corso. Elomdon, hogy egyikre sem hasonlítottaka szülők még csak kicsit sem, mellesleg két homlokegyenest más típust kever.
Más állat? neeem... még van egy bonsaiom. Ennyi.
Nálad viszont elég sokan vannak. Törpenyúl? Botsáska? Hörcsög? Házipatkány? ezeket a madárpóknak tartogatod?
[ Szerkesztve ]
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
poffsoft
veterán
sziasztok!
megint meló, de estig be-benézek...
Látom, autóskutya totyikba megyünk át
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
De kis aranyos
Még valóban kis szomorú szegényke.
Látom micsoda vadi új házikója van neki
Névötlet??? ..., Pilla, Bimbó, Gizi, Bözsi...hirtelen ezek jutottak eszembe
De ha nem tetszenének amiket javasoltam, akkor íme:[link] vagy itt:[link]Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Flow
senior tag
válasz buherka #12854 üzenetére
Hát a házat vettük laprszerelten, de mielőtt összeraktuk volna leszigeteltükk hungarocellel + új réteggel... látszik rövidszőrű kutyánk volt korábban.
Igen, ezt az oldalt én is néztem. De a bőség zavara... :\ Na megyek hegeszteni. Kívánjatok sok sikert hozzá!
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
buherka
addikt
Én is ma vettem a nagymamámnak egy lapraszerelt kis szekrényt.
Most amikor raktam össze neki kiderült, hogy mind az öt fióknak hiányzik a hátulja.Felhívom a boltot, hogy ilyenkor mi van?
Válasz a suttyó eladótól: -Csak bontatlan terméket veszünk vissza.(rá is van írva a blokkra)
-Jó... akkor mondom megy a fogyasztóvédelemhez ill. a békéltető testülethez a feljeletés + délután visszamegyek és egy regényt írok a vásárlók könyvébe.
Boltvezető jön a telefonhoz, sűrű elnézés kéregetés közepette holnapra beszerzik a hiányzó darabokat és ingyen ki is szállítják
Na ezt mondom már szeretem
Aki meg beijed az meg jól beszopja...milyen vilgot élünkVegyél fel védőszemüveget...be ne gyulladjon a szemed
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
jön Uli Geller
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Trystan
csendes tag
ti dolgoztok vagy csak unatkoztok otthon?Mennyire szeretnék inkább otthon lenni....hmmm
Az idegbaj öröklődő betegség.Én is a gyerekemtől kaptam! :-)
-
kavicssli
addikt
Olyan oldalt keresek ahol igényes wide wallpaperek vannak! Már nézegettem párat de nem találtam nekem valót inkább meséből kellene pl. Nagyon vadon,némó nyomában,túl a sövényen,Ice AGe stb stb stb) ha véletlenül találna nekem ilyen oldalt feltétlenül szóljon!thx
-
lakisoft
veterán
Cső srácok!
Jelen !!!
- Árad -
-
buherka
addikt
Üdv mindenkinek a melóhelyről
-
lakisoft
veterán
válasz kavicssli #12867 üzenetére
Történt velem egy mókás dolog ... megjött a postán az Nvidia Quadro kártya ... gép szétszed kiporszívóz ... összeszerel és láss csodát a gép nem indul ... utána ma estére sok sok kinlódás után égett szag háá' nem leégett az alaplapom ... a kurva életbe ... 4 éves volt ... anno 1 hónapot melóztam érte ... egyik szemem sír a másik nevet ... az utóbbi időben elég sokat kinlódtan vele ... instabil volt szegényke
SRÁCOK NINCS VALAKINEK ELFEKVŐBEN SOCKET A-s alaplap?
csak annyi lenne a fontos hogy legyen rajta SATA vezérlő a többi már csak hab a tortánhááát ez van - hétfőn veszem hozzá az újabb 1 Gb-s DDR-400-as ramot ez meg itt nekem megsértődik és leég ... hááát szép ... ennyi év után ezt érdemlem
- Árad -
-
buherka
addikt
válasz lakisoft #12872 üzenetére
Béke poraira szegény lapocskának
Sajnos nem tudok neked lappal szolgálni, mert már kiszálltam a 462-es kategóriából.
De itt még a PH-n egy NF7-es vagy valami hasonlót találhatsz bagóért.Mondjuk egy DFI NF2 Ultra B, lenne az igazi
-
buherka
addikt
válasz PrinczA #12876 üzenetére
Köszi.
Amúgy én annál akaratosabb vagyok, hogy a bofámba röhögjenek és lenyeljem a békát.
Mindig kiharcolom az igazam, múltkor a kolegám SonyEricsson P900i telefonját nem voltak hajlandók megjavítani a Hunyadi utcai szervízben, garanciálisan.
Szegény kuka a fogyasztói jogokhoz, ezért segítettem neki.
Elmentem vele és elbeszélgettem a szervízesekkel...3 nap múlva kész lett a telcsi
Vörös volt a fejük, mint a paradicsom...pedig nem volt asztal verdesés, meg ordibálásOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
lakisoft
veterán
most el fogok tünni egyidőre ... keresek deszkát a gépembe
- Árad -
-
buherka
addikt
Asszonyéknak is van 3 kutyájuk és tetefossák állandóan a kocsi bejárót.
Persze én meg jól belemegyek a verdával.
Aztán amikor megyek felcsapja a kerék a szart a kerékdobra belülre aztán nekem meg bűzlik a garázs, mint egy ganyételepÚgy tudom csak kigőzborotvázni
-
tomyoy
senior tag
én valami pókot szeretnék itthonra, de az asszoyn nem engedi, má kockulni se kockulhatok, mert sértődi lesz belőle....most vagy asszoyn marad, vagy kockulok
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
válasz lakisoft #12889 üzenetére
Azt te kicsit elnézted mert a tiéd is csak 200-as, mert a 3.2-es Bartonoknak is 200-on megy az FSB-jük. Efektív megy csak 400-at, de ez nem a valós.
Neked 11X200-on megy a procid és így jön ki a 2200as Mhz-es órajeled
Amit a srác írt a hírdetésben az 2X260=520-as FSBTehát lazán viszi a "400"-as FSB-t az a DFI, sőt...baromi jó tuningban
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest