- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
EEmot
csendes tag
De akkor a HP laptoppal, hogy jó? Igaz csak azután lett jó mikor betekertem, meg hozzátettem a 12V-os ághoz egy 2200uF-os kondit. Nem tudom, hogy a betekerés hozott eredményt vagy a kondenzátor. De az Y510P-él nem segített így sem. Mind a két laptopnál error 43 hiba volt, de azt az "nvidia-error43-fixer" progival megoldottam. A két gépnél a windows ugyan az, mert ugyan azt az SSD-t rakom bele. Fogyasztásmérőm van és eGPU esetén Furmarknal vesz fel a hálózaton keresztül 230 wattot. Játék alatt nagyon max. hálózatból 170 wattot vesz fel.
De lehet kísérlet képen le kellene vennem Gen 1-re a sebességet, de azt még nem jöttem rá hogyan kell. Van DIY eGPU setup 1.35-m, de nem jöttem rá USB pendrive-ról, hogy lehet elindítani. Egyként ez a setup a windowsba nyúl bele vagy a bioschipbe írja felül a dolgokat?
Külső billentyűzettel játszom egyébként.
És van olyan helyzet mikor itt hagyom üresjáratban. úgy is újraindul. Van mikor mondom 3D markot elindítom végigmegy. De van hogy elindítom 3D mark és itt hagyom. Újraindul.
-
EEmot
csendes tag
Nincs a paksi atomerőmű beüzemelve még. Egy Chieftec CPS-450S-ről megy most. Az erőműhöz még kellene indítópanel amit lehet kapni, nem akarom összeforrasztgatni a tápot. Egyébként ahogy betekertem az usb kábelt a rézszalaggal a HP gépen nem jött elő a hiba már. Folyamatosan tudtam játszani az NFS HEAT-el. 3 óra játszás után meguntam. De lehet attól is, hogy abba csak I5 proci van és nem ment annyira a kártya. Y510P-ben jobban megy a kártya, de ahogy ismét összeraktam az egészet nem tudtam játszani a játékkal 10 percet sem. Újraindult. Most megfagyott, kifehéredett a kép és újraindult.
Viszont ez a táp eGPU-ként használva cicereg nagyon. Le van terhelve az 5V-os ága akkor is. Asztaliba semmi jelét nem tapasztalom. Másik táppal is kipróbáltam a cicergős jelenség maradt. De nem mertem azzal üzemeltetni, mert az egy HKC 550.
De most kíváncsiságból ugyan ezzel a táppal (CPS-450S) és ugyan ez a videókártya egy asztali lappal és I5-4460-al semmi baja.
-
EEmot
csendes tag
Nem ledekhez használt tápot akarok. Arra nem merném rábízni. A jó ledekhez használt táp meg horror áron van. Már amúgy megvan a táp. HP szerver platinum táp. 1200wattos.
FIX 12V. Csak elég lesz.
Köszi azért, hogy szóltál ez ügyben.A Lenovo Adaptert meg azért keresem, hogy a kártyát ki tudjam használni teljesen.
-
EEmot
csendes tag
Ezt az oldalt megtaláltam már régebben. És olvastam ott, hogy Magyar vásárlás is volt. Azt hiszem nem is egy, és gondoltam itt felbukkannak az illetők és akinek nem kell eladja. Vagy nagyon max. magamnak legyártom.
Van minden. Noti is olcsón. Nagyon olcsón
Bios is van 1.05 is 2.07 is 3.05 is 3.08. is simán is moddolva is. Most jelen pillanat a 3.05 mod bios fut rajta. Meg egy mPCIE riser-el használok egy Nvidiea 1070-et.
Egy bajom van ezzel a megoldással, hogy random újraindul a gép. Megfagy újraindul. Van amikor órákig jó van amikor nem. Több laptoppal is néztem. HP géppel kicsit ritkább a jelenség. Tápegységet most akarok cserélni FIX 12V-ra. De a mostani asztali tápon is le van terhelve az 5V-os ága 8Ohmos ellenállással. Most tekertem még be pár perce az USB kábelt EMI árnyékoló rézszalaggal. Majd most kiderül csinálja e. Ha igen több ötletem nincs.
-
EEmot
csendes tag
Sziasztok!
Lehet rossz helyre írok, de ez az utolsók egyike ahol meg tudom kérdezni.
Azt szeretném megkérdezni, hogy véletlen lenne e valakinek Lenovo Y510P-hez Ultrabay EGPU adaptere? Ha nem használja az illető és megválna tőle lehet átvenném.
Képet csatoltam mire gondolok. Több változata is van, így a kép egy iránymutató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Temu
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest