Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5leteseN
üzenetére
Nem másztam el ram topikba, nem akartam ebből olyan nagy ügyet csinálni. Meghallgattam az AI beszámolóját az alapján ahogy jól kikérdeztem. Matematikailag kielemezve elmagyarázta az összefüggéseket csak néztem hogy vágja a témát.
Mivel sokat nem hoz a konyhára nem rugózok rajta, ahogy mondod annyit nem ér, viszont megtudtam pár dolgot erről, pl nem érdemes túlhúzni. Hát jelzett a laptop, azt hittem nem jön fel.....visszahozta magát és már tudom mit és onnan ne tovább azokkal a ramokkal amiket használok.
A latency jobb lett és nekem ennyi elég is, vagyis ezt is kicsutkáztam, kellett nekem ez a tudat, itt is megtettem amit tudtam. Az AI beszámolóját pedig képernyőmentésekben mentettem, jó volt meghallgatni, mert azért hozott valamit a konyhára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A latency jobb lett és nekem ennyi elég is, vagyis ezt is kicsutkáztam, kellett nekem ez a tudat, itt is megtettem amit tudtam. Az AI beszámolóját pedig képernyőmentésekben mentettem, jó volt meghallgatni, mert azért hozott valamit a konyhára.