- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Staubsauger
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak érzésre mondtam, hogy hamar lemerül az aksi, de gondoltam, hogy számszerűsítem a dolgot és csináltam egy tesztet.
Feltöltöttem az aksit, és stopperrel lemértem, hogy mennyit bír a gép folyamatos mobilinternet használat mellett. Azért, hogy élethűbb legyen az egész, kétszer ki is kapcsoltam (majd újra be) a kicsikét.
Összesen 141 percet bírt, tehát bő két órát.
Ez meglepett, mert rosszabbra számítottam. Nem mondom, hogy egy világbajnok idő, de ezzel azért nem fogom garis javításra küldeni. Wifivel, vagy net nélkül pedig ezek szerint min. három órát is bírnia kell (majd lemérem azt is), mert ez a mobilmodem szerintem qrvára zabálja a kakaót. Hozzá képest a gép nem is melegszik, gyakorlatilag merülőforralóként lehetne használni.
Hideg téli estéken milyen jó is lesz az EEE-t használni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest