Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szumi
tag
Sziasztok!
Nem rég vettük észre hogy a menyasszonyom fél éves laptop burkolatán megjelent egy kis hajszál repedés. Felhívtam a szervizt és azt mondta hogy ezt szinte biztos hogy nem garanciába fogják javítani és hogy ugyan küld futárt, de akkor ha ők úgy állapítják meg hogy nem anyaghiba, már pedig az nagyon nehezen bizonyítható hogy az akkor mindent nekünk kell állni, mivel vidéki vagyok plusz a futárt is. Kb. azt mondta hogy 20 rugó körül lesz. Az fasza. Még senki nem látta, helyből mi törtük el, pedig esküszöm nagyon vigyáztunk rá, de helyből mi vagyunk a hibásak és nincs gari. Meg azt mondja hogy azért, mert ilyen kis tételű dolognál, nem szoktak a vásárlók felülvizsgálatot kérni, mert az 100 ezer körül van. Magyarul lehet nem mi okoztuk a dolgot, de megpróbálnak kibújni a garancia felől. Olvastam már korábban hogy vannak gondok az Asus szervizzel. Szerintem felkészülten megyek oda, de lehet egyből a fogyasztóvédelemnél fogok érdeklődni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Hálózatokról alaposan
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple MacBook Pro 16 (2019) i7, 32GB RAM, 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo Legion 5--15IRX10 83LY005PHV i7 32gb 1TB RTX 5060 8GB 165Hz 3 év prémium care gar
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs