Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
Ma qualin volt egy ellenfelem elől neki neymar r9 riquelme messi....az volt a szerencsém orrnehéz volt a csapat a védőket lespórolta 8-4re nyertem mert szétszedtem a védelmét de szenvedtem hogy megtudjam fogni ezeket..Nemértem hogy lehet ilyen embereket összehozni ilyen rövid idő alatt..én örülök egy benzema nyitásnak ezek meg r9 ikonokkal nyomják valami trükk van vagy nemtudom hogy csinálják.Ennyi mázlis nyitása nem lehet valakinek.
Mondjuk valahol sajnálatos nekem pl nagyon sokat elvenne az örömből ha az első napon ilyen keretem lenne.Hol van ebben a küzdelem,a várakozás ha hajtás hogy nyiss valamit?ezeknek olyan mintha concept teammel nyomnák.Érdekes az ea mennyire tolja ezeket a streamereket nekem furcsa hogy meglehet élni ebből a játékból(bár én nem vagyok olyan jó mint ők )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Overwatch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ubuntu Linux
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi haladó szinten
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- HIFIMAN SUNDARA SILVER Over-ear open planar audiofil fejhallgató, Ibasso szimm.tuningkábellel ELADÓ
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Max (2021) 32GB/1TB karcmentes 95% akku 155 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest