Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #7013 üzenetére
18 winnél 26 gólon álltam
Szóval azért nagyrészt kiléptek, én tutira ha kaptam egyet. Ja, csak jófej ellenfelet találni nem lehet főleg hogy ráírni senkire nem lehet már jószerivel.
#7014tenaijo
Elképzelhető, hogy később belefér majd CR vagy Messi, de az ilyen gold lapos evok 1 evotol sosem lesznek jó lapok. CR 77 pace, Messi 80, 1 evo ad 4-5-t általában, ilyen 10-15re kéne majd tolnia, hogy mondjuk TOTS időszak alatt jó lapok legyenek. Amúgy nem generál ez már akkora hypeot mint pár éve. Sok embernek simán lenne pénze egy WW CR,Radioactive Messire, és hiába a kedvencük előbbre tartják a csapatépítést. Nekem is all-time kedvencem Henry de nem fogom kirakni az sbc lapját emiatt mikor tudom, hogy csak szenvednék vele. Ahhoz, hogy a gold lapjaiból bármelyiknek jó lap legyen kell 3-4 evo, de ahhoz meg túl nagy a rating.A 2K-s dologgal kapcsolatban úgy tudom már folyamatban a fejlesztés, és az NBA pl. valóban jó, de azért azt sem szabad elfelejteni hogy a 2k-nél pay to winebb sportjáték nincs a piacon. Szóval még várjunk azzal, hogy majd a foci piacot is letarolják.
Távol álljon tőlem, hogy az EA-t védjem de a WWE-vel szemben ott a UFC aminél azért általában pozitiv kritikát olvasok és amikor néha kipróbálom szerintem is jó játék. Szóval itt még mindig a fő gond hogy
-Nehéz jó focis játékot csinálni, főleg mert itt nem 3-4 AI-t kell egyszerre irányítani hanem 10-t.
-A FIFA/EA mint brand 25 éve köztudatban van, kb. mint a COD szóval ha jobb játékot csinálsz sem feltétlen fogod letaszítani a trónról az ismert játékot.
Sokszor ha valaki csak úgy leül a FIFA/NBA elé nem komolyan véve akkor élvezi a játékot, nem veszi észre vagy nem tapasztalja a hülyeségeit és emiatt torz kép alakul ki egy olyan véleményével szemben aki mondjuk adott játékot mindennap nyomja. Mivel az EA FC-t millióan tolják az NBA-t szerintem kb. fele vagy negyedannyian napi szinten így teljesen más a megitélés. Leülök az NBA elé minden nyáron 1-2 hónapra heti pár órára és végig élvezem, nincs időm kitapasztalni a hülyeségeit így automatikusan egy jobb játéknak gondolom a fifánál, holott lehet ha valaki ezt fordítva csinálná ugyanezt tapasztalná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Nyaralás topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest