Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Flameus #15 üzenetére

'' Ez egy akkora baromság. Kezdjük szépen átvenni az USA agymosott hülyeségait''

Ja, én (is) ettől tartok.

Most az USA irányítja Európát, vagy mi, hogy ? Azt hittem, vmiféle ''ellenlábas'' leszünk/lettünk egészséges mértékben...

Mert ami odaát megy, amit a Reality tv-n látok, hát attól a droid-társadalomtól nekem vhogy borsódzik a hátam..

Én örülök, hogy Európában vagyok, igaz születhettem volna Brüsszelbe is :DDD , de megelégszem itt ezzel a kis Magyarországgal is, meg a sok Mari nénivel meg a sok kékledes Suzuki-val..

.. csak könyörgöm, ne legyen ebből semmi.

Miért nem jó ez a világ így, ahogy van ? :(((

A szeptemberi támadás óta erre a terrorista dumára mindent rá lehet fogni, a buta nép meg el is hiszi mindezt.. mint anno a Kennedy ügyet. Marhák.

Nembaj, jó műsor ! Vakulj paraszt !

Mibe kerülne őszintén csinálni egy terrorakciót ? Valami bio lófaszt beleereszteni egy többmilliós város ivóvíz készletébe ?

Ugye, hogy semmi ?

De kontrolláljunk már jobban mindent, hátha bele lehet még kötni valakibe még jobban.

Esetleg a farkamra ne tegyek csipogót, ami a központban jelez, ha nem punciba, hanem seggbe rakom a csajomat ?

De sokan ezt nem látják.

Pénzt meg kell csinálni valamiből. Mert már nincsen elég. Biztosan elfogyott.

A politikusok is szépen meg fognak tudni élni ebből, majd a felső tízezerből összejönnek a fejesek a nagy kerekasztalnál, és az egész beruházásból stb. megvitatják egymás között, kinek hány millió csússzon hova, úgy, hogy mindenki jól járjon..

Kábé mint az autópályaépítések..

Áhh. .

:(((

Találkozunk Brüsszelben a hídnál ! :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés