Hirdetés

Aktív témák

• vizslakutya

senior tag

kinéztem a neten a nekem való monitort.felhívtam szegedről a céget,hogy rendelni fogok és milyenek a konkrét igéretek.van a raktáron amit akarok,rendeljek és intézkednek.ez volt hétfőn.szerdáig tépelődtem és délután tizenöt órakor megrendeltem a cuccot.tíz perc múlva jött az emil,hogy vették a kérést és intézkednek.ha 72 órán belül nem jelentkeznek én keressem őket!!szombat délig semmi,majd megint telefon/szegedről az én számlámra/ aki felvette a kagylót halvány fogalma sem volt,hogy mi van a rendelésemmel.mivel kezdtem egy kicsit emeltebb hangnemre váltani kb tíz perc várakozás után kideítette,hogy megvan a rendelésem van is monitor raktáron minden oké.mondta hétfőn felhívnak és pontosan közlik mikor szállítják.hétfőn fél hatkor hívott egy másik emberke aki szintén örömmel közölte,hogy megvan a monitorom.mondtam,hogy jó lenne már otthon látni.az majd csak szerdán fog megtörténni,hamarább nem.szerdán legalább korrektül megérkezett a cucc,de a szállító alig akarta megvárni,hogy kicsomagoljam/direkt rákérdeztem a boltban,hogy lesz idő átnézni a cuccot.természetesen addig vár a szállító amíg átnézem volt a válasz.csak a komával felejtették el ezt közölni./na mindegy megvan hurrá! magyar nyelvű útmutató az egy darab se,találd ki ahogy akarod ha már nem tudsz angolul.tehát közel egy hetes a kiszállításuk és még én állom a telefonokat is.
    végül az összeg az annyi volt amit előre is közöltek,a cucc működik csak ez a tortúra tűnik egy kicsit feleslegesnek.mondjuk az árképzésük egy kicsit jóváteszi a dolgokat.

Aktív témák