- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
Nekem is kicsi a 6 inch. Erre a szokásos válasz, majd megszokod. A 7 inches tablet mérete, amit használok is csak kompromisszomokkal vállalható. Ehelyett én kivárok. A Pocket jövő nyáron kezdi árulni a 8 inch-es színes e-book olvasóját, ami remélhetőleg felkavarja annyira az állóvizet, hogy lesz követője és kimozdulnak a zsebkönyv méretből.
-
doc
nagyúr
eloszor nekem is kicsinek tunt - ez egesz addig tartott, amig el nem kezdtem olvasni rajta
onnantol egyaltalan nem zavaro, a lapozast meg csak addig erzed problemanak amig ki nem probalod. egyreszt a lapozas rovidebb ideig tart az olvason mint a papirkonyvon, masreszt olvasas kozben ugyis lefoglal annyira a szoveg, hogy a lapozas mar 'tudat alatt' megy
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos