- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz
hockeyapu #21967 üzenetére
Hejj, de rég volt már az, hogy a légypiszoknyi betűket el tudtam (és el akartam) olvasni!
10 col is már nagyon-nagyon rezgőléces és kompromisszumos (10colos tabletem van), ennyi pénzt nem adnék egy kompromisszumos megoldásért. 13 alá nem mennék, igazából a 15 colos Galaxy Tab is átvillant az agyamon, de e-tinta kellene (meg nyerni a lottón).
Apropó, a 13 colos Boox iszonyatos árát esetleg le tudom tuszkolni a torkomon, ha még egy területen tudnám használni: szövegek begépelésére. Van lehetőség arra, hogy egy bluetooth billentyűzetet csatlakoztassak és egy szövegfájlba (doc, txt , odt...) gépeljek vele?
(egyébként rémálmomban sem gondoltam volna, hogy egy ebookreader tud annyiba kerülni, mint ezek a nagy Boox-ok... Konkrétan egy laptop ára...)
-
f_sanyee
senior tag
válasz
hockeyapu #21967 üzenetére
Te miről beszélsz? Sehol nem írtam, hogy nem lehet rajta pdf-et olvasni, nagyítani, etc. Egyedül a méretet kifogásoltam, mert ha idejön valaki és 13"-t keres pdf-re, akkor valószínüleg nem minden vágya nagyítani és jobbra-balra görgetni, hogy elolvasson egy oldalt a 7.8"-on. Ha neked ilyen méreten nem kell nagyítás, akkor gratulálok, kiváló szemedi vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest