- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- TWD: Dead city röviden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A siker két szabálya
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hóban vigad a ló
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Jelenleg szerintem elvetemült ötlet. Rá lehet harapni a dologra, de csak csalódás lesz. Olyan ez mint 15-20évvel ezelőtt mobillal fényképezni. Ott volt a lehetőség, de a digitális fényképező nélkül nem lehetett értékelhető eredményt produkálni. Aztán ahogy fejlődött a technika ma már nem sok embert látsz kompakt fényképezőgéppel mászkálni, mert már a telefonod is elég hasonlóra képes.
-
fattyu
veterán
és ki az aki használta is?
én. siralom. olvasni szar olyan kicsiben rajta. a telefon funkciók használhatatlanok voltak. az akkuja úgy hogy CSAK az eink felét használtam se bírt ki egy egész napot ha nyomkodtam is.
tech demó készülék volt nem használható eszköz.Emberünk meg háborogjon ha ettől jobb a napja. azt vagy elfogadja hogy ez egy CÉLSZERSZÁM, és jó csak arra amit a neve is implikál. Olvasni. minden más amit beletesznek marketing meg verseny. aki elhiszi és azt várja hogy úgy tudja mint egy telefon, tablet, pc. az vessen magára. Már peersze értem a vásárló megtévesztése frázist, csak ha azt hiszi ez 4-5 hét üzemidő mellett megy majd ugyanolyan jól mint azokon amiknek órákban mérhető az üzemideje akkor azért talán mégis el van tévedve.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Villanyszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest