Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Tegnap vettem egy Lite-On IHAS624 írót, jelenleg ismerkedünk.
JVC DVD-R lemezeket (TY) vettem hozzá (Playstation-hez -R kell...), mert a Sony 16x lemezeken "Made in India" felirat állt, ami nekem nem egy jó reklám. Vagy?
Van valakinek ehhez az íróhoz tapasztalata JVC -R lemezekkel? Akkor megspórolna nekem egy különböző sebességeken végigírást...
És mi a helyzet az FHT és OHT beállításokkal (ez új nekem)?
Ezeket fixen be kell állítani, vagy lemezfüggő?Köszi előre is.
-
tlala
addikt
válasz IRON STORM #4496 üzenetére
OK, köszi, kipróbálom.
A SmartBurn pipa maradhat, ugye? -
tlala
addikt
Természetesen nem titok.
Ma vettem a gold-media.hu -nál, 50-es henger, 60 Ft/db.
Erről van szó -
tlala
addikt
válasz kicsirigó7 #4531 üzenetére
Köszi, ez érdekes infó.
Ehhez képest bagó 60 Ft egy jó lemezért. -
tlala
addikt
válasz Flashget #4535 üzenetére
Miután nagyon közel vannak a melóhelyemhez, besétálok és átveszem - de amúgy igazad van.
Viszont nem akarok rongyrázónak tűnni, de én már nem spórolok 20 forintokat egy lemezen azért, hogy aztán agyon bosszantson a dolog, dühöngjek a selejtek miatt, meg hallgassam, ahogy kínlódik pl. a PS2 a lemezekkel, vagy anyukám felhívjon, hogy mégsem működik a lemez az asztali lejátszójukban, pedig úgy megnéznék a gyerekről készült képeket...
Igaz, hogy nem is írok százasával. -
tlala
addikt
válasz Flashget #4538 üzenetére
Amúgy ha neten megrendeli az ember, másnap át is vehető személyesen a Stadionok metrómegálló közelében - én is csak odáig sétálok el.
Csak bele kell írni a megjegyzés rovatba, hogy személyesen veszed át a Kerepesi úton.
ITTViszont ma elhoztam az utolsó 50-es hengert ami Made in UAE.
Kiváncsiságból hoztam egy 25-ös henger Made In Taiwan feliratú +R-t is.[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
válasz verybigboy #4545 üzenetére
A,B: Igen.
C: Tegnap rendeltem még 2 hengert, ma azt mondták, csak egyet tudott már a kiszolgáló fiatal kislány adni, ill. felajánlotta az egyik helyett a 2 db 25-ös Taiwanit is, gyakorlatilag "kell vagy nem kell" alapon. De akkora kavar volt ott, egy csomó vevő volt, nem volt idejük rám túl sokat beszélgetni. Meg amúgy is elég egyszerű hely (egy lepukkant gyárudvaron egy kis raktár/üzlet), szóval a kiszolgálás/szolgálatatás színvonala arányos az árakkal.
Attól a kislánytól eszembe sem jutott megkérdezni, hogy mi a helyzet globálisan... -
tlala
addikt
válasz verybigboy #4661 üzenetére
Ez szép!
Gratula. -
tlala
addikt
válasz verybigboy #4708 üzenetére
Szerintem ma nem kapható olyan író, amelyik így megírja a -R lemezeket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest