Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvdpopey
csendes tag
jahh és elfelejtetem ha valakinek dvd borító kell ingyé oszt semilyen regisztrációs marhaságot nem akar kitőlteni akkor az nézze meg a www.baloghteka.hu weboldalt
-
dvdpopey
csendes tag
szerintem a jerikón a legolcsóbb a dvd kölcsönzés 200 ft ért is lehet fílmet kölcsönözni ami számomra igen meglepő volt.
-
Calogero
addikt
Működik még a kölcsöncző?
-
cooolboy
csendes tag
Hello!
Látom teljesen el van hanyagolva a fórumom. Van azóta valaki másnak új tapasztalata? Kíváncsi lennék mások véleményére is. -
cooolboy
csendes tag
Most vettem észre, hogy a cég bővítette a szolgáltatási területét Józsával is, úgyhogy már onnan is lehet rendelgetni. Nem nagyon ismerem a területet, van ott kölcsönző?
-
badboy24
újonc
Hi all!
Olvastam a fórumban erről a debreceni kölcsönzőről, és gondoltam én is kipróbálom. Jó 5let volt, mivel regisztráció után egyből leadtam a rendelést, és a filmek nálam voltak kb 1 h múlva. Ez még múlt hét elején volt, és azóta már rendeltem párszor. Eddig frankó a dolog, a futár mindig hozza a filmeket a kért helyre a megadott időpontban. Ahogy látom a filmek kínálata is folyamatosan bővül, szal remélem ezzel sem lesz gond!
[Szerkesztve] -
cooolboy
csendes tag
Hi!
Bizony nekem is volt ilyen kellemetlen tékás tapasztalatom. Most viszont nem kell feleslegesen elslattyognom egy kölcsönzőbe sem, hanem megnézem a honlapon mi van bent, és kiválasztom a nekem tetsző filmeket. Ráadásul kérdeztem a futár srácot is aki mondta, hogy a jövőben már nem csak a legújabb megjelenésű filmeket szerzik be hétről-hétre, hanem rámennek a régebbi nagysikerű darabokra is. -
arpeen2
senior tag
Én be vagyok iratkozva 3 kölcsönzőbe is itt Db-ben de akkora sz@r filmek vannak mindegyikbe hogy hihetetlen. Kb 2 havonta rászánok 1-2 órát és egymás után körbemegyek mindegyiken hogy nézzek vmi jó filmeket de már kb fél éve 1 filmet sem hoztam ki.
Midegyikbe totál ismeretlen ''tékás'' filmeket hoznak ismeretlen szereplőkkel sablon történettel. Ha nagyritkán hoznak pár jó filmet az hónapokig elérhetetlen mert mindenki ráugrik a jóra, persze max 2 db-ot hoznak belőle. Többször körbenéztem a Db-i tékákban (ahol nem vagyok tag) és ott sem jobb a helyzet. Ajánlhatnátok vmi olyan kölcsönzőt (Db-ben) ahol a múlt!!! és a jelen legjobb filmjei nagyszámban megtalálhatók.
-
cooolboy
csendes tag
Eddig jók a tapasztalataim. Jó, mert nem kell sehova sem járnom, hanem egyszerűen megrendelem a filmeket itthonról, a futár pedig házhoz hozza. Jó, mert nincs napi díj, nem kell azonnal megnéznem a filmeket és másnap már rohanni vissza vele... Csak ha megrendeltem az újakat, akkor kell visszaadni a régit. Szóval szerintem elég kényelmes így ez az egész, és nekem ez a lényeg.
-
cooolboy
csendes tag
Jaja, de a miénk!
-
Tithian
őstag
Netflix light
Tetszik. -
cooolboy
csendes tag
Lehetséges, de a lényeg maga az új lehetőség, amiről elég pozítív eddig a tapasztalatom.
-
Thulcandra
senior tag
Fáradt gőzbe jobb lett volna....
-
cooolboy
csendes tag
Hi!
Ezt a honlapot láttátok már? www.dvdmax.hu Nem rég indult Debrecenben egy internetes dvd kölcsönző. Egész jó árért hozzák házhoz a filmeket. Végre már itthon is van ilyen szolgáltatás, nem csak Pesten megy minden...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest