- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- gerner1
Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
válasz
szuszu23 #3485 üzenetére
Szia én is ezt kérdeztem és a válasz az volt, hogy:
tmpegenc (30 napig ingyenes) + Tmpeg DVD Author kombó.
Nem tom te hány megásfeájlokkal vagy ellátva, de én 250mb környéki fájlokat úgy alakítottam át, h 1 dvd lemez 20%-a legyen és így 5 db felfért menüvel egy kornogra.
Képminőségileg is élvezhető volt tvén. -
Kaoru
senior tag
DVD film készítés közben azzal a furcsasággal találkoztam, h adott egy fájl tmpgenc-kel dekódolás előtt kiírja, h 60 perces, közben az egész 30 perces. Aztán kiderült, h valamilyen oknál fogva olyan mintha a második 30 percbe rakná az audio sávot, így ha megvágom néma filmet kapok, ha nem vágom, akkor a végén van az audio és az meg 2x akkora helyet foglal el, mint amennyi valójában.
-
Kaoru
senior tag
ma találkoztam azzal a problémával, h mkv formátumban volt a fájl és tmpgenc nem tudott vele semmit sem kezdeni. És tök megörültem, amikor megtaláltam ezt a kis tutoriált:
Bővebben: link. mplayert használva simán átalakítja a fájlt avivá és kiválaszthatjuk melyik audiosávot akarjuk megtartani.
Ha valaki tudja a trükköt a fleírat kinyeréséhez az ne tartsa vissza magát -
Kaoru
senior tag
Oh rájöttem h TMPeg DVD authorral vob fájlokat lehet berendezni és elmenteni DVD formátumra.
Az avik átalakításához TMPEG encodert használtam, és egész jó lett, de csinált bele egy fekete 2mm széles csíkot az aljára, illetve az audio sávot külön mentette el, hol lehet meghagyni, h ne szedje szét őket? -
Kaoru
senior tag
Sziasztok lenne 2 kérdésem:
Van 13 darab vob fájlom, 3,6 giga, de nem tudom neroval kiírni, mert a fájl neve yx elóadó - yx album - yx.szám.vob és ez pedig a video_ts.vob fájlákoat enné meg. Elég csak átneveznem ezeket video_ts_1.vob (stb)-re a fájlokat vagy kell keresnem egy progit ami a 13 fájlt össze fűzi eggyé?
Másik, azt tudom, h az avikat, xvideket, stb át kell írni vobokra, de van e oylan progi, ami több fájlt tud egybe fűzni? Illetve van e olyan progi, amivel olyan menüt lehet hozzá csinálni, h ki tudjam választani melyik fájlt akarom lejátszani?
Ha már ezen kérdések elhangoztak, ezer bocsánat, csak nem tudtam átolvasni a topikot.
Minden választ előre is köszi!
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Star Trek
- Kés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Samsung 980 500 Gb Garanciás!
- Western Digital 1 TB WDC WD10EARS-00Y5B1 SATA II HDD