Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaskin
aktív tag
Sziasztok! PocketPC-re konvertálnék dvd-t aviba, 320-200-ban. Itt a lényeg, hogy kicsi legyen a méret. Szóval megvan az avi, meg az ac3-as hang a dvd2avi-val. Ha avimux-al összerakom a kettőt,akkor nagy lesz a végeredmény file mérete, a nagy ac3-as file miatt. Persze nekem nem kellene 5.1-es hang, elég lenne mezei stereo is. Szóval a kérdésem a következő: a két file-ból hogyan tudnék készíteni egy sima stereo, és ezáltal feltételezhetően már kis mérettel bíró ''mux-olt'' avit. Biztos amatőr kérdés, de nem tudom. Előre is kösz...
-
Processzor
tag
köszi, +próbálom a leírtak alapján

-
Pompi
nagyúr
Az a kérdés, hogy mit akarsz csinálni.
Amire és ahogy én használni szoktam:
DVD2AVI elindit, VOB fájlok megnyit, save projekt. Ekkor lesz egy projekt fájlom és egy hangfájlom a beállításoknak megfelelően.
Vfapi elindit, dvd2avi projekt file megnyit, convert és ekkor kapok egy .avi-t amit már bármilyen progival meg tudok etetni, pl VirtualDub. -
(Bundás)
addikt
válasz
Processzor
üzenetére
Mi az hogy nem történik semmi?

Dvd2avi-t indít, vob-okat belerak, save project vagy mi, ekkor csinál egy d2v-t vagy mit, plusz a hangokat kidobálja. d2v-t vagy mit megnyitod, amivel megtudod (pl. gordian knot)... -
Processzor
tag
mi a gond? ez nehéz kérdés vagy régi a program, már van jobb?
vagy illegális? szóljatok, ha igen mert igyekszem nem terhelni magam az alapelvekkel. -
Processzor
tag
up
-
Processzor
tag
Csak 1 lezárt topikot találtam ez ügyben..
Gyakorlati kérdés:
Miért nem történik semmi amikor használni szeretném a programot?
(dvd2avi1.77.4, XP, ffdshow, AC3filter, VOB-fájlformátum vagy mi)
Tud valaki használati útmutatót írni?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest