Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

petyka67 csendes tag válasz  petyka67

üzenetére petyka67

üzenetéreLeírom, hogy az előzményben szereplő probléma nálam hogyan oldódott meg, hátha valaki hasznát veszi: Először az antennát feljebb emeltem, kb 80 cm-el, feltelepítettem az ajánlott programot, próbálgattam különböző beállításokkal de nem változott semmi az M1, M2 és a Duna vételén. Aztán találtam egy lejátszó programot: DVB Viewer Pro V4.9 verzióját, ezt feltelepítettem, a hang és videó konfigurálásnál mindenhol a microsoft-ost választottam ki. Lement a csatornakeresés, azóta az összes csatorna tökéletes képpel és hanggal jön, nem beszélve a műsorújságról, valamint a CPU terhelés nem megy 40% fölé. 
- 

petyka67 csendes tag válasz  Watt25

üzenetére Watt25

üzenetéreSzia! Köszi a segítséget, de a laptop Dell Pentium DualCore T4400 @2,20 Ghz-s, 2GB RAM, Win7 home, a gadget a proci terheltségét tv nézéskor kb 60 -70 %-közt mutatja. 
 A telken 3 éve ezzel a vassal nézzük a tv-t, és tök érdekes, mert eddig jól ment, kb. júnuis közepéig, aztán elkezdett akadni. A sima Duna akad még. Nem lehet, hogy codec baja van? de mit tegyek fel vagy vegyek le?
- 

petyka67 csendes tag Üdv! 
 Egy kis segítséget kérnék! Laptophoz használom az Alcor DTV-1000 USB-s MPEG4 HD DVB-T vevő -t (http://www.alcordigital.hu/termek/alcor_dtv_1000_dvb_t_vevo_digitalis_vevo) már több éve, megfelelő erősítős antennával.
 A térerő jelző fullon van, az RTL, Tv2, (míg kódolatlan volt az) AXN tökéletesen nézhető, mig az M1, M2, állandóan, néha meg a Duna is össze-vissza akad, kikockáz, szakadozik. A filmlejátszókból már csak a KM player van fenn, (kodec mega, hiperpack semmi), újratelepítettem a Total Media-át is, de semmi változás.
 Van valami ötlet?
 Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

wassermann
 wassermann