Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha egyet sikerül kézzel belőni, akkor lehet a network discovery-vel felveszi alapból a többi muxot is (telekomnál így megy). Mindigtv esetén meg ezt érdemes felvitel előtt tiltani, mert mindenféle helyben nem fogható muxot is felvesz. De kábeltévén nagy segítség.
Nem tudom hány éve használom már a tvheadendet, de a scan még elkerülte a figyelmemet
Lehet mert én stabil 4.0.9 -est használok.Ja hogy az a scan, most értettem meg csak. Azt hittem a frekvenciát keresteted vele. Az a force scan csak annyi, hogy a már beállított muxon (=frekvencia és paraméterek) lefrissíti a csatornalistát. De ha rosszak a paraméterek, akkor természetesen nem fog találni. Ez akkor jó, ha pl változik a csatorna neve vagy cserélgetik a kép-hangsávok pidjeit. Mindigtv esetén gyakori a kavarás, van amit magától lekezel, de van amikor kell egy force scan és takarítás.
A symbol ratenél figyeljetek arra, hogy a 6000 az ksym, szóval ha sima sym kell akkor az ezerszeresét kell beírni. Frekvenciánál szintén. Figyelni kell a mértékegységre

Erre tippelek, elsőre én is benéztem anno. -
korcsi
veterán
Igen, amikor foglalkoztam vele (több mint egy éve akkor még ez volt a helyzet) a QAM256 nem igen megy vele. Geniatech t230 ami jó lehet, bár annó PC-n nálam az se volt tökéletes, de másnak RPi-vel ment.
További információ a hozzászólásokban.
-
azbest
félisten
Attól függ hol vagy.. nálam a 8adikon újszegeden elég a botantenna is.. ha kevés, akkor még mindig lehet 2200ért szegeden ilyet [link] venni, ismerősnek nem volt elég a botanenna belvárosban, egy ilyet vettünk és a hátsó rácsot fel sem szerelte rá... de úgy is befog mindent, akárhogy rakja a szobájában
(tehát nem lett kitéve szabadtérbe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Kuponkunyeráló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Lehet mert én stabil 4.0.9 -est használok.
wassermann