- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siker!
igazából a saját hülyeségem volt, mert nem tudom hogy nem tűnt fel eddig a hibaüzenet, ami jelezte, hogy hiányzik a firmware egyik fájlja.
a linkelt fw mellé kellett egy másik, miután ezt is betettem, azonnal minden működött
-
azbest
félisten
ha egyet sikerül kézzel belőni, akkor lehet a network discovery-vel felveszi alapból a többi muxot is (telekomnál így megy). Mindigtv esetén meg ezt érdemes felvitel előtt tiltani, mert mindenféle helyben nem fogható muxot is felvesz. De kábeltévén nagy segítség.
Nem tudom hány éve használom már a tvheadendet, de a scan még elkerülte a figyelmemetLehet mert én stabil 4.0.9 -est használok.
Ja hogy az a scan, most értettem meg csak. Azt hittem a frekvenciát keresteted vele. Az a force scan csak annyi, hogy a már beállított muxon (=frekvencia és paraméterek) lefrissíti a csatornalistát. De ha rosszak a paraméterek, akkor természetesen nem fog találni. Ez akkor jó, ha pl változik a csatorna neve vagy cserélgetik a kép-hangsávok pidjeit. Mindigtv esetén gyakori a kavarás, van amit magától lekezel, de van amikor kell egy force scan és takarítás.
A symbol ratenél figyeljetek arra, hogy a 6000 az ksym, szóval ha sima sym kell akkor az ezerszeresét kell beírni. Frekvenciánál szintén. Figyelni kell a mértékegységre
Erre tippelek, elsőre én is benéztem anno. -
korcsi
veterán
Igen, amikor foglalkoztam vele (több mint egy éve akkor még ez volt a helyzet) a QAM256 nem igen megy vele. Geniatech t230 ami jó lehet, bár annó PC-n nálam az se volt tökéletes, de másnak RPi-vel ment.
További információ a hozzászólásokban.
-
azbest
félisten
Attól függ hol vagy.. nálam a 8adikon újszegeden elég a botantenna is.. ha kevés, akkor még mindig lehet 2200ért szegeden ilyet [link] venni, ismerősnek nem volt elég a botanenna belvárosban, egy ilyet vettünk és a hátsó rácsot fel sem szerelte rá... de úgy is befog mindent, akárhogy rakja a szobájában
(tehát nem lett kitéve szabadtérbe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest