- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Yézi: 10 év
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
opera11
tag
válasz
Bogyó bá' #6581 üzenetére
Még szép, hogy a gyári programhoz képest kell reszelni, de:
Mi az, hogy nincs ablakos mód, akkor az alábbi kép, hogyan készült szerinted? Az F11 pedig mire való?
Távirányító: Leadtekhez direkt van egy távirányítós progi, amivel beállítható bármilyen program vezérlése, a legegyszerűbb a gyors gombokat megtanítani neki. -
zhagyma
őstag
válasz
Bogyó bá' #6581 üzenetére
Én is kipróbáltam, regisztráltam. Gondolom mivel a HybridBox front-end szoftverének készült, ezért van a teljes képernyős mód. A lassúság oka a csatornváltás esetén a csatornák előnézeti módjából ered (mindig hangolja a tunert). A DVBViewer-hez képest nagyon lassú ... Ennek ellenére "hülyeség álló" a program és szépen vezeti az elsőbálozó felhasználót.
Ui.: C2D T9400 2.53 GHz / 4 GByte DDR2 / Intel GMA X4500 MHD IGP / Win7_x64. Azt nem tudom egy HybridBox-n (Atom + ION) mennyire hasíthat.
-
lorenzen
aktív tag
válasz
Bogyó bá' #5937 üzenetére
De létezik az Intel alaplapi integrált VGA-ján kívül jelenleg BÁRMI, ami nem kapásból DXVA-s? Nem nagyon hinném.....
Még mindig sok, h.264 hardveres gyorsítás nélküli kártya van a korosabb gépekben.
(Egy GF8800GTS kártyán még mindig lehet játszani, de HD adás megjelenítésekor a processzorra hárul a számítás java.) -
lorenzen
aktív tag
válasz
Bogyó bá' #5934 üzenetére
Tv-zéshez is lassan hatmagos proci fog kellene? Nemááá....
A DXvA nélküli megjelenítéshez adják meg a rendszerkövetelményt, a gyártok.
Ha a videokártya és a directshow filter is támogatja a hardvergyorsítást, akkor mellékes a processzor teljesítménye. (Bármelyik, ma kapható CPU teljesítménye elegendő.) -
Konkretcsavo
csendes tag
válasz
Bogyó bá' #5934 üzenetére
Mindegyik tunernél a HD adásokhoz ilyen atom procikat határoznak meg, de simán elmennek ilyen 1,6 GHz-esekkel is a tunerek HD-ben...
Nekem 2,2 -est kétmagosat ír követelményként, de kipróbáltuk kisebb gépen (1,6-oson Celeron-M) és simán ment. Nekem egymagosom van, azon is simán nézhető a HD adás (bár a 2,2 GHz azért megvan)
A videókártyát meg barokkos túlzásnak tartom.
-
z00mhead
tag
válasz
Bogyó bá' #3934 üzenetére
Szia!
Például: Gigyabyte GT-PTV-TAF-RH
vagy Leadtek WinFast DTV1000 T
A Leadteket már csak az igen komoly, magyar nyelvű támogatás miatt is ajánlom.
Egyébként a Gigabyte és a Leadtek is megúszható 6-7 ezer körynékén, csak legyen elég hozzá a géped. (2 magos proci, 2 gb ram meg hd-t támogató videókártya)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest