Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
osztraksajt
üzenetére
Akkor mázlid van, mert a 4. a test melletti (ami a 3 pólusúnál még test) ponton van a videojel. Viszont testre kötni a videokimenetet nem szerencsés dolog, akár az eszköz meghibásodását is okozhatja.
-
Atomantiii
addikt
válasz
osztraksajt
üzenetére
Ha VU+-ot akarsz akkor ha jól látom a Zero 4K a legolcsóbb, amiben van C/T2-es tuner ha olyat kérsz, kb 50 ezer Ft az ára.
A normál Zero-ban úgy látom csak S2-es tuner van vagy legalábbis nekem csak olyanokat hoz fel a kereső.
-
shtirley
tag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Nekem Vu+ Duo2 van, dupla DVB-C és dupla DVB-S2 tuneres. Amellett, hogy nézem és rögzítem párhuzamosan a kábeltévé adását a NAS-ra, még a műholdas böngészgetésről sem kell lemondanom.

-
wassermann
Topikgazda
válasz
osztraksajt
üzenetére
Az időjárás okozta vételi-problémák ellen, esetleg nagyobb tányért feltenni nem lehet? Vagy ha elfordulás, lekókadás a baj, erősebb tányér rögzítés?
-
törölt tag
válasz
osztraksajt
üzenetére
A VU+-nak nincs DVB-C-s verziója?

... mert, ha szerinted bevált a műholdas (DVB-S) verzió esetén, akkor biztos hasonlóan működik olyan VU+-al amiben van DVB-C tuner.
Amúgy pl. én TVMosaic-ot használok - TVButler tunerrel ill. HD HomeRun tunerrel - a DIGI kábel TV-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann