- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Köszi.
A gyári AVerTV6-al nem jön be semmi, csak a TV2 néha, az is szarul, hangyás, hang néhol van néhol nincs. Egyik szoba végébe bejön, a másik végében pedig már nem. Ez nekem gyanús, szerintem itt valami nem okés. Próbáltam laptop-vista és gép-xp verzióval is, semmi változás. Amúgy nem írt ki hibaüzenetet a dvb, és a 3.9.4.0 van meg. Megy mindkék rendszeren.
Jelerősséget se tudok nézni, a TSReader Lite-al. Be van dugva a kütyű, de nem talál semmit. Pedig azt csináltam, ami a képeken van, meg le van írva. :S
Dvbben ezek vannak beállítva. Csak azért piros, mert nincs bedugva, gondolom tudjátok
Ezek vannak beállítva codecek, ezek jók?
hardware részHa keresek csatornákat, akkor semmit se hoz be. Kevés lenne a gyári antenna? Valamivel nem lehetne erősíteni, lejjebb írtál Edigitalról egy antennát, az jó lenne nekem? Illetve ez a cucc faternak kell a laptoppal, általában Frankfurtba lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest