Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Valóban nem elég szakszerű némely meghatározásuk, de ettől még lehet olvasni ilyen bulvár oldalakat is.
A hangra a sípolás nekem is kiütötte a szemem. Valójában meg a fülem, míg régebben tapasztaltam kimaradást vagy kattanásféléket.
A pixelesedés is inkább kockásodás vagy a kép szétesése.
Viszont ezeket a hibákat nem tapasztaltam most, előtte meg előfordult a Dunán és az m1-en is.
Már akkor sem a kép minőséggel volt probléma, ahogy az antennát be tudtam lőni az jó volt. Sőt akár rosszabb is elmenne. A gond akkor volt, amikor valamiért 1-2 másodpercre leromlott a jel.Lehetne még említeni az agyontömörítésből származó hibákat, amiket éppen az F1 versenyeknél lehetett tapasztalni.
Nekem még van olyan is és talán csak DVB-T vételnél, és tegnap is feltűnt, hogy filmnél az arc ha közel van, néha hullámzik, egyes részei izegnek-mozognak. Nem tudom, hogy a tévétől, az adott bemenet beállításától vagy az adástól függ.
Változás volt az adás paramétereiben, de másutt azt írták, hogy azóta visszaállt a korábbira.
Nálam is ugyanazok a korábbi számértékek láthatók most. -
wassermann
Topikgazda
válasz
DarkByte
üzenetére
Kicsit én is felkaptam a vizet az Index cikkén: X - Miért kell Magyarországon a felütésnek mindig negatívnak lenni? Miért nincsenek keményen kidomborított pozitív gondolatok, hogy örüljünk pl: újdonság, több csatorna, korszerűbb dolog stb ... a cikk alapján sajnos úgy látszik nálunk minden újban csak probléma lakozik és mindenki h*lye.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval "underwater effektről" és "amit használnak".
wassermann