- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
gulyasa #20332 üzenetére
"Benyomások" egy hét használat után a OCTAGON SF8008 4k-val.
Igazolva érzem azt, hogy rengetegen meg vannak elégedve vele, pedig már jó régóta (5 éve) a piacon van és az azt használó, támogató, stb. közösség még mindig nagyon aktív.
A chipset nagyjából (sajnos) ugyanaz, mint a HiMedia Q5 Pro-mban volt. Utóbbit 2 éve egy "zavarodott" pillanatomban vettem, de pár hét használat után lecseréltem (a hardveraprón sikerült túladni rajta), mert sem minőségben, sem a gyér támogatottságában nem voltam megelégedve vele. Egy Zidoo Z9X váltotta.Vissza az SF8008-ra...
Az első napok természetesen az OpenATV-vel és az enigma rendszerrel való ismerkedéssel, beüzemeléssel, finomhangolással telt.
Mára eljutottam odáig, hogy sikerült beüzemelni a DemonEditor-t (csak ezzel vagy fél napot elkínlódtam), csatornalistát szerkesztettem és csatornalogókat vadásztam és amelyik csatornához nem találtam olyat, ami tetszett vagy nem létezik picon, azokhoz magam csináltam transparent PNG-ket. Saját használatra nekem teljesen megfelelnek.
A(z elavult) chipset miatt médialejátszónak ez is pocsék (arra van más) - de nem is ez volt a célom a beszerzésével. Tévéműsorok felvételére képes céleszköz kellett (és arra is használom), amivel egy csatorna felvétele közben nézhessek egy másik csatornát a tévén.
A témában kissé gyakorlatlanként, de lelkes "kütyübolondként", a lejátszási minőségét áthidaltam azzal, hogy aktiváltam a miniDLNA-t és megosztottam a felvett műsorok mappáját. Így a hálózaton keresztül a számomra megszokott minőségben tudom lejátszani a felvételeket, akár a tévével, akár a Zidoo-val, akár PC-vel. Univerzális megoldásnak ezt tűnt a legjobbnak, mert a TV sem Samba-val, sem NFS-el nem tud mit kezdeni...
Persze a TimeShift funkció továbbra is csak magán a beltérin működik.Azt viszont még tesztelgetem, hogy a HDMI kimenet melyik üzemmódban szolgáltat legjobb eredményt.
Először az állandó 1080p/50Hz-el a tévé processzorára bíztam a felskálázást 2160p-re, aztán az SF8008-ra bíztam ugyanezt. Egyik sem volt meggyőző...
Most az automatikus, kadencia-helyes kimeneti mód beállításokkal próbálkozom, egyelőre jobbnak tűnik.Egyelőre ennyit akartam kiírni magamból.
-
Atomantiii
addikt
válasz
gulyasa #20332 üzenetére
Most ezt beállítod pl egy VTI-n vagy egy Open ATV-n vagy Open PLI-n ugyanarra az értékekre garantálom, hogy nem ugyanolyan lesz a kép (meg még ugyanazon az imagen belül is van x féle verzió, amit használnak). Kár vele kínlódni, állítsd be úgy ahogy szerinted a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Milyen digitális videókamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest