- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
azbest #19304 üzenetére
Ok, akkor legalább a kodekkel nem kell foglalkozzak. Gondoltam, hogy az a demuxeren múlik inkább, mint a hardveren, de a témaindító hozzászólás összezavart.
A kerneles támogatással pedig tisztában vagyok, nem véletlenül írtam, hogy open-source modulosat keresek. Korábban volt DVB-S2 PCIe modulom, de elegem lett abból, hogy 3rd party patchelt modulokat kell összevadászni a githubról, mert az eredeti forrás nincs fejlesztve. Illetve zárt forrású fw fájlokat kellett még hegeszteni. Na ez nem jönne jól.
sat2ip jól hangzik, viszont azzal nem hiszem, hogy direktben tudnék rögzíteni. Jó lesz a már bevált tvheadend szerver alá, a Pi meg már megvan.
Tehát az elképzelés már megvan a fejemben, csak egy normális modult nem sikerült még találnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- Milyen routert?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged